UPDATE: Accident grav, cu cinci victime dintre care trei încarcerate, la intrarea în Bârlad! S-a declanșat Planul Roșu! (FOTO)

UPDATE 2: Apelul la 112 a fost făcut la ora 15.32. Accidentul a avut loc pe DE 581, km 79+100, între două autoturisme, unul înmatriculat în Vaslui și unul în Bucuresti. În autoturismul de Vaslui, care circula pe direcția Bârlad, se aflau trei persoane. Șoferul din localitatea Ivești de 48 de ani, un alt bărbat din localitatea Zorleni de 34 de ani, precum si tatăl său, tot din Zorleni, sunt în stare foarte gravă. Din mașina de București a fost rănită ușor o femeie de 27 de ani, pasageră pe locul din dreapta. Se pare că mașina de Vaslui a intrat în curbă pe contrasens, unde s-a ciocnit frontal cu mașina care venea din sens opus.

UPDATE: Bilanțul actualizat al accidentului: cinci victime, dintre care două sunt inconștiente în stare critică. De la Vaslui a fost alocat și TIM-ul, iar autoritățile au declanșat Planul Roșu de Intervenție.

TRAGIC…  Un accident rutier grav s-a petrecut în urmă cu câteva minute, la ieșirea din Bârlad spre Vaslui, pe DE 581. Sunt implicate două autoturisme, care s-au ciocnit frontal, iar mai multe persoane sunt încarcerate. Operațiunea de salvare a victimelor este în plină desfășurare. “Accident rutier după MIRA spre Vaslui prima curbă. Au intrat în coliziune două autovehicule, au rezultat 3 victime. S-au alocat patru ambulanțe 1C2, 2 B2, 1 EPA, un echipaj de descarcerare”, a declarat Dan Ungureanu, purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui.

Vom reveni cu amănunte!
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ