UPDATE: Accident grav la Rebricea: două persoane rănite după ce căruța în care se aflau a fost lovită de un autoturism

UPDATE: Victimele accidentului au fost transportate la spital. Din câte se pare, accidentul s-a produs după ce o mașină de teren a intrat într-un atelaj cu tracțiune animală, în care se aflau două persoane, un bărbat de 52 de ani și o femeie de aproximativ 45 de ani. Primele informații venite de la fața locului care dădeau accidentul rutier cauzat de desprinderea oblonului unui camion se infirmă. La fața locului au ajuns și echipajele poliției rutiere, care urmează să cerceteze împrejurările în care s-a produs accidentul.

“Două ambulanțe SMURD (EPA și TIM) încadrate cu echipaje specializate din cadrul Detașamentului de pompieri Vaslui, au intervenit pentru acordare prim ajutor și transport la o unitate medicală de specialitate pentru două victime ale unui accident rutier produs în localitatea Rateșu Cuzei, comuna Rebricea. În accident au fost implicate un autoturism, un vehicul de transport cu tracțiune animală și trei persoane. La sosirea echipajelor de intervenție au fost găsite două victime (un bărbat în vârstă de aproximativ 52 ani și o femeie în vârstă de aproximativ 45 ani). După evaluare și acordarea primului ajutor medical, victimele au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui, acestea fiind diagnosticate cu politraumatisme produse în urma unui accident rutier. În starea cea mai gravă este persoana de sex masculin, care prezintă leziuni la nivelul capului” a precizat purtatorul de cuvant al ISU Vaslui.

ȘTIRE INIȚIALĂ: Un accident rutier bizar a avut loc în această după-amiază, în localitatea Rateșu Cuzei, comuna Rebricea. Din primele informații, se pare că oblonul unui camion s-a desprins în mers și a lovit două persoane aflate într-o căruță, un bărbat și o femeie. Potrivit reprezentanților ISU, una dintre persoane se află în stare de inconștiență. La fața locului sunt deplasate două ambulanțe SMURD, tip C1 și B2 (TIM – EPA). Vom reveni cu amănunte!
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ