12.3 C
Vaslui
20-mai-2022

Accident înfiorător în Bacău. Doi copii, printre care un bebeluş de o lună, au murit împreună cu tatăl lor

Doi copilaşi, de o lună şi de trei ani, au murit alături de un tânăr într-un accident cumplit produs duminică în localitatea Filipeşti din judeţul Bacău.

Accident înfiorător la Filipeşti, în Bacău. Mașina, în care se aflau cei doi copii şi doi adulţi,  a fost spulberată de un camion.

Autoturismul a fost aruncat în afara carosabilului. Cei copii şi tatăl lor, un tânăr de 23 de ani, au murit în urma coliziunii puternice. O a patra persoană, care se afla tot în autoturism, a fost rănită și transportată la spital.

„Tânărul de 23 de ani a ieşit de pe un drum lateral. Nu ar fi acordat prioritate autotrenului şi ar fi intrat în coliziune cu aceasta. Impactul a fost unul devastator. Maşina a fost făcută praf.

Tatăl de 23 de ani alături de cei doi copii ai săi, un bebeluş de doar o lună şi un copil de trei ani, au murit pe loc. Soţia tânărului a fost transportată la spital. Ea fost rănită, iar medicii se luptă să-i salveze viaţa”, a transmis corespondentul România TV, Iulia Blondea. …https://www.romaniatv.net/accident-infiorator-la-filipesti-in-bacau-doi-copii-printre-care-un-bebelus-de-o-luna-au-murit_5995408.html

Reclamăspot_img
Reclamăspot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here