18.2 C
Vaslui
18-sept.-2021

Accident înfiorător în Vrancea. Pompier spulberat de tren, sub privirile fiicei sale

Un pompier a murit, sub privirile fetiţei sale de doar 10 ani, sâmbătă dimineaţă, într-un accident de tren produs în zona localităţii Şişcani din judeţul Vrancea.

Imagini de coşmar au fost surprinse sâmbătă dimineaţă în urma unui accident de tren în Şişcani, Vrancea. Tragedia a avut loc în jurul orei orei 07.45, la o trecere la nivel cu calea ferată de pe drumul comunal 19 care leagă DN 2 de localitatea Şişcani.

Din primele informaţii, şoferul maşinii, care este angajat al ISU Vrancea, se afla alături de o fetiţă de 10 ani. Bărbatul nu ar fi oprit la semnalele acustice şi luminoase ale trecerii. Autoturismul a fost spulberat de un tren InterRegio în momentul în care a pătruns pe calea ferată.

„În jurul orei 07.45, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Vrancea au fost solicitati să intervină la un accident produs la trecerea de cale ferata Șișcani-Adjud.

Din nefericire, în urma impactului produs între un autoturism şi trenul InterRegio care circula pe ruta Pașcani-Adjud a rezultat decesul conducătorului auto și rănirea unei minore în vârsta de aproximativ 10 ani.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor şi împrejurărilor care au generat producerea accidentului feroviar”, se arată într-o informare a Poliţiei, conform Antena3.https://www.romaniatv.net/pompier-mort-intr-un-accident-de-tren-in-siscani-vrancea-sub-privirile-fetitei-sale_5375818.html

Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img
Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here