Accident între un tir și un microbuz cu marfă, între Tișița și Cosmești; persoană rămasă blocată în microbuz; UPDATE!

Un accident rutier s-a produs în această dimineață pe DN 24, la ieșirea din localitatea Tișița spre Cosmești, între un tir și un microbuz cu marfă. Conform reprezentanților ISU Vrancea, în urma impactului, o persoană a rămas încarcerată. „La fața locului acționează 3 echipaje cu 1 autospecială de intervenție, 1 autospecială de descarcerare și 1 ambulanță SMURD. Se lucrează pentru extragerea persoanei rămasă blocată în microbuz”, au precizat reprezentanții ISU.

Potrivit biroului de presă al IPJ Vrancea, în această dimineață, ora 8.10, polițiștii au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că pe DN 24 -Tișița, a avut loc un accident rutier cu 2 auto implicate, posibil o victimă. Polițiștii efectuează cercetări la fața locului pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

UPDATE! Cauza producerii evenimentului este nepăstrarea distanței în mers față de auto care circula în fața sa. Ambii conducători auto au fost testați alcoolscop: conducătorul auto vinovat și rănit – rezultat negativ, conducătorul auto nevinovat, rezultat test 0,39 mg/l alcool pur în aerul expirat. – Biroul de presă, IPJ Vrancea…https://monitoruldevrancea.ro/2020/08/31/accident-intre-un-tir-si-un-microbuz-cu-marfa-intre-tisita-si-cosmesti-persoana-ramasa-blocata-in-microbuz/
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ