Accident la Mărășești! O tânără de 19 ani a pierdut controlul mașinii și a rănit cinci persoane

Un accident s-a petrecut  aseară în Mărășești, în jurul orei 20:00. Conform unor martori, un grup de persoane, care ieșiseră din curtea unei biserici și care voiau să intre într-un microbuz, a fost lovit în plin de o mașină condusă de o tânără de 19 ani, care ar fi pierdut controlul mașinii. În urma impactului a rezultat rănirea a cinci persoane. La fața locului au intervenit echipaje de ambulanță și de poliție.

UPDATE! „O tânără de 19 ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Republicii din orașul Mărășești, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a acroșat un grup de 5 persoane care se aflau în așteptare pe partea dreaptă a sensului său de mers.
Tânăra a fost testată alcoolscop, rezultatul fiind negativ. În urma producerii evenimentului, pietonii au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a modului de producere a evenimentului.” – IPJ Vrancea……….https://monitoruldevrancea.ro/2020/02/13/video-accident-la-marasesti-o-tanara-de-19-ani-a-pierdut-controlul-masinii-si-a-ranit-cinci-persoane/
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ