33.1 C
Vaslui
02-iul.-2022

Accident la Viișoara, cu o victimă… rănită ușor! Avariile însă sunt “grele”! (FOTO)

NEATENȚIE… În comuna Viișoara a avut loc un accident de circulație care, din fericire, nu a avut victime ci doar pagube materiale. Un bărbat din Vaslui, care conducea o mașină Toyota și tocmai intrase în localitatea Viișoara, nu a acordat prioritate de trecere unei alte mașini, care venea dinspre Viișoara spre Bârlad, având loco tamponare frontală. Mașina care venea disănspre viișoara era condusă de un bărbat de 45 de ani, C.G., contabil la o societate bancară din Bârlad. Acesta a suferit câteva contuzii la mâna stângă, însă a refuzat acordarea vreunui ajutor medical.

“Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială de stingere echipată cu modul pentru descarcerare/deblocare, la un accident rutier produs în localitatea Viișoara, comuna Viișoara. La sosirea echipajului de intervenție, au fost găsite două autoturisme avariate, una dintre cele trei persoane aflate în autovehicule suferind un traumatism minor la membrul superior stâng. Persoana rănită ușor a refuzat acordarea primului ajutor”, a precizat Marius Stanciu, purtător de cuvânt al ISU Vaslui.

Cei doi șoferi au făcut schimb de asigurare în caz de accident, iar polițiștii urmează să le elibereze adeverințele necesare repărării pagubelor serioase suferite de cele două mașini.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here