17.4 C
Vaslui
05-oct.-2022

ACCIDENT MORTAL!

- Advertisement -

Verdict în cazul vamesului mort

REGRETE Varianta care prinde contur în datele detinute de anchetatori, în cazul vamesului Onorel Alexa este cã, la mijloc, a fost vorba despre un accident stupid. Medicul legist care a efectuat necropsia, spun politistii, nu a sesizat nici el vreun element care sã ducã la ideea cã altele au fost circumstantele în care s-a produs decesul. Toti colegii îl regretã si spun despre el cã era un prieten adevãrat si un tatã bun pentru copilul sãu. Onorel va fi înmormântat astãzi, la ora 13,00.

Trupul neînsufletit a fost depus la Biserica “Sfântul Gheorghe”, iar asearã, în jurul sicriului, erau depuse o multime de flori albe, aduse de cei care l-au îndrãgit pe Onorel. “Mã numesc Matei si i-am fost prieten apropiat multi ani, în jur de 14. Vreau sã vã spun despre el, în primul rând, cã era un bãiat extraordinar. Nu cred cã a vrut vreodatã sã fie sef de vamã sau cã cineva s-a gândit la asta. Da, era, într-adevãr, un bun profesionist, dar nu îsi dorea el functii înalte. Era modest, era prietenos. Credeti-mã, dacã cineva îi cerea cu împrumut, iar el avea un leu în buzunar, dãdea acel leu. Ajuta pe toatã lumea, era sãritor. Îsi iubea copilul enorm, se mândrea cu bãiatul lui, care are în jur de 14 ani. Era un pãrinte foarte bun. Toti colegii si prietenii îl regretã. Era un om cum rar gãsesti”.

“A fost un accident”!

De reamintit cã Onorel Alexa, inspector vamal, a decedat miercuri seara, în vila unui coleg de serviciu, Paul Manole, cãzând într-un beci, aflat în interiorul locuintei. Împreunã cu el se aflau mai multi colegi din Vama Albita, care au relatat cã, dintr-o glumã, vrând sã ascundã încãltãrile unuia dintre colegi, Onorel ar fi deschis usa beciului si, întuneric fiind, a cãzut în gol. “Medicul legist a efectuat necropsia si nu a descoperit vreun alt indiciu, care sã conducã la ideea cã împrejurãrile decesului ar fi fost altele decât cele care au dus la respectivul accident. Dacã exista cea mai micã suspiciune, fãrã îndoialã cã s-ar fi actionat pentru depistarea exactã a celor întâmplate”, a precizat inspectorul de politie, Mihaela Straub, purtãtor de cuvânt.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.