Accident rutier grav în Iaşi! O tânără însărcinată în 9 luni a ajuns la spital după ce o maşină a intrat într-un cap de pod

Accident rutier grav în Iaşi! Momente cumplite în cursul nopţii trecute într-o localitate din Iaşi. Un accident rutier grav s-a produs pe raza localităţii Deleni. În urma impactului, o femeie însărcinată a ajuns la spital. Împreună cu aceasta a ajuns la spital şi o fetiţă în vârstă de 10 ani.

Accident rutier grav în Iaşi! Un şofer a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un cap de pod

În cursul nopţii trecute, în satul Deleni din comună Deleni, un bărbat în vârstă de 53 de ani în timp ce conducea un autoturism ar fi pierdut controlul volanului şi intrat într-un cap de pod. Într-o curbă, bărbatul a pierdut controlul volanului şi a părăsit partea carosabilă. Maşina a intrat într-un cap de pod. Poliţiştii l-au testat pe bărbat iar alcooltestul a ieşit negativ, bărbatul nu consumase alcool. ”Pe raza localităţii Deleni a avut loc un accident rutier cu victime. Un bărbat în vârstă de 53 de ani a pierdut controlul volanului, într-o curbă, şi a intrat într-un cap de pod. Întreg evenimentul s-a soldat cu rănirea a două persoane. Şoferul nu consumase alcool. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru a stabili itnreaga situaţie de fapt.” au explicat reprezentanţii IPJ IAŞI.

Două persoane au fost rănite şi transportate la spital, inclusiv o femeie însărcinată în nouă luni.

În momentul producerii accidentului, în maşina se aflau trei pasageri, inclusiv o tânără în vârstă de 23 de ani care era însărcinată în nouă luni. În urma impactului a rezultat rănirea tinerii însărcinate în nouă luni dar şi a unui copil în vârstă de 10 ani. Ambele persoane au fost transportate de urgenţă la spital. Potrivit unor surse BZI.RO, femeia însărcinată în nouă luni ar fi născut. Informaţia nu este confirmată oficial. Gravida a fost transportată de urgență la Maternitatea Elena Doamna din Iași. Este suspectă de ruptură de membrane.

”Accidentul rutier a avut loc aproximativ la ora 02:00 în comună Deleni. A fost solicitată o ambulanţa şi un agent de poliţie. Doar o singură persoană a avut nevoie de îngrijiri medicală. Victimă în varstade 22 de ani avea o sarcină în evoluţie, 36 de săptămâni. A fost trimis un echipaj SAJ B2 care a adus pacientă la CPU Hârlău iar apoi la Neurochirurgie, ulterior fiind dirijată la Spitalul Sf. Spiridon. În aceste momente, pacienta se afla internată la Maternitatea Elena Doamnă. Este stabilă din punct de vedere hemodinamic.” a precizat Diana Cimpoesu, medic coordonator UPU-SMURD Iaşi. …https://www.bzi.ro/exclusiv-accident-rutier-grav-in-iasi-o-tanara-insarcinata-in-9-luni-a-ajuns-la-spital-dupa-ce-o-masina-a-intrat-intr-un-cap-de-pod-3964730?utm_source=website&utm_campaign=homepage&utm_medium=Local
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ