Accident rutier grav, în zona Galata! O femeie care mergea pe trotuar, la un pas de moarte! Maşina a rămas proptită într-un copac!

Scene de groază, pe o stradă din Iaşi! În urmă cu puţin timp, un grav accident rutier a avut loc în zona Galata, din Iaşi. Din primele informaţii se pare că şoferul unui autoturism Fiat a părăsit partea carosabilă şi a intrat într-un copac. Asta, după ce a acroşat o femeie de 47 de ani, ce se deplasa liniştită pe un trotuar

Accident rutier grav, în zona Galata! Pietonii care se deplasau prin zonă au înmărmurit! Victimele au primit îngrijiri la faţa locului! Sâmbătă, 19 decembrie 2020, în jurul prânzului, un grav accident rutier a avut loc în zona Galata, din municipiul Iaşi.
Din primele informaţii reiese că şoferul unui autoturism marca Fiat a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat într-un copac, după ce a suferit un atac cerebral.

Îngrijiri medicale la locul impactului

Din câte se pare, şoferul autoturismului se deplasa cu viteză în zona respectivă, iar, la un moment dat, a pierdut controlul volanului. Vehiculul a ieşit de pe carosabil, a trecut de trotuarul din zona Galata şi s-a oprit într-un arbore. Autorităţile au fost anunţate despre producerea impactului grav printr-un telefon la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.

La faţa locului au intervenit un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean şi un echipaj de Poliţie Rutieră. Medicii au acordat primul ajutor victimei din maşină. La rândul lor, oamenii legii au demarat cercetările la faţa locului, pentru a stabili care au fost cauzele exacte pentru producerea accidentului rutier.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ