Accident spectaculos la Bârlad! Cu „securitatea” în țeava de gaz! (FOTO)

INCREDIBIL… O mașină aparținând unei societăți de securitate din Bârlad a ajuns în această dimineață direct într-un zid, unde se afla un contor și o țeavă de gaz metan, producând o avarie serioasă! Țeava de gaz s-a fisurat și în zonă exista un real pericol de explozie. A fost anunțată firma Delagaz Grid, iar echipa de intervenție a acesteia a ajuns… după 25 de minute! Pompierii au luat inițiativa și au pus un cep acolo pe unde ieșea gazul, reducând astfel, cât de cât, pericolul! Șoferul de pe mașina de securitate a fost evacuat și a primit îngriiri de la cadrele medicale de pe ambulanța sosită la fața locului.

„Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială de stingere și un echipaj specializat pentru asigurare măsuri PSI, în urma unui accident rutier produs în municipiul Bârlad, pe strada Stroe Beloescu, în apropierea bibliotecii <<Stroe Belloescu>>. La fața locului a fost deplasată și o ambulanță aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad. La sosirea echipajului de intervenție a fost găsit un autoturism care lovise o țeavă de transport gaz metan, șoferul fiind evacuat.

„Este vorba despre un bărbat de 46 de ani, șoferul mașinii, care are câteva răni însă nu sunt grave. O ambulanță tip B2 de la substația Bârlad l-a transportat totuși la Spitalul Județean Vaslui pentru investigații. Este conștient, stabil hemodinamic”, a spus medicul Dan Ungureanu purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui.

Până la sosirea echipei specializate de la Delgaz, pompierii militari au asigurat măsuri PSI, au pus un cep pentru a opri degajarea de gaz metan în atmosferă și au îndepărtat autoturismul din zona afectată.”, a precizat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui. Vom reveni cu detalii după finalizarea cercetărilor IPJ Vaslui.
NICIUN COMENTARIU