Adelina Pestrițu, o vedetă mare pe Instagram, în ciuda înălțimii: Câți bani face din reclame

Adelina Pestrițu este o mare vedetă pe Instagram, în ciuda înălțimii ei . Frumoasa brunetă face bani din reclamele de pe Instagram.

Adelina, care a fost desemnată cel mai bun influencer din România, în anul 2019, se folosește de notorietatea creată în ultimii ani și a ajuns să-și aleagă firmele cu care să încheie contracte pentru reclamă pe Instagram. Adelina Pestrițu are o prezență însemnată în mediul online, fiind una dintre cele mai populare vedete de la noi, în acest sens.

După ce a renunțat la o carieră în televiziune, frumaosa brunetă a făcut site-urile www.edamagazine.ro și www.byeda.ro, iar contul ei de Instagram a crescut rapid la aproape 3 milioane de urmăritori. Această creștere i-a permis Adelinei să ceară sume din ce în ce mai mari pentru fiecare reclamă pe care o are.

Adelina Pestrițu, la înălțime datorită reclamelor

Adelina le-a spus, într-o postare, urmăritorilor ei că are 1,69 metri înălțime şi greutatea de 53 de kilograme. Aceasta a povestit cum a slăbit după ce a fost însărcinată 14 kilograme, pe baza unei diete creaţie proprie.

Din activitatea ei de influencer și din site-ul de ceasuri și bijuterii de lux pe care îl are, Adelina a câștigat în 2020, în ciuda pandemiei de coronavirus, aproape jumătate de milion de euro. Frumoasa brunetă, care a povestit despre operațiile estetice făcute în ultimii ani, a precizat că din social media îți poți cumpăra case, mașini, poți face investiții, însă pentru asta trebuie să fii 90% din timpul meu cu telefonul în mână pentru a posta pozele pentru care ai tras sute de cadre, fie să scrii un articol pe blog sau să filmezi un vlog.

Pentru trei postări pe InstaStory și trei postări pe pagina de Instagram, spre exemplu, Adelina încasează 7.000 de euro + TVA. Astfel, pentru trei branduri diferite pe care le promovează într-o singură azi, Adelina Pestrițu primește în cont aproximativ 25.000 de euro. …https://www.bzi.ro/adelina-pestritu-o-vedeta-mare-pe-instagram-in-ciuda-inaltimii-cati-bani-face-din-reclame-4153680?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ