spot_imgspot_img
21.7 C
Vaslui
08-iun.-2023

Adelina Pestrițu, scoasă din sărite de internauți. Urmăritorii au taxat-o dur pentru o ținută neinspirată. „De ce îți exprimi părerea, nu ți-a cerut-o nimeni”

spot_imgspot_img
- Advertisement -

E una dintre cele mai frumoase și apreciate femei din showbizul românesc, are aproape două milioane de urmăritori pe Instagram și e apreciată pentru fotografiile ei, felul în care se îmbracă, se aranjează.

Adelina Pestrițu, căci despre ea vorbim, are o mulțime de fani, dar sunt și persoane care o critică constant. Recent, după ce a postat o fotografie pe Instagram, mulți urmăritori au început să arunce cu vorbe dure.

„Fată dragă, ești slabă rău! Iartă-mă, poate greșesc. Și da, cum ți-a mai scris cineva la comentarii: buzele tale sunt exagerat de umflate”, „Nașpa. Nu îmi place deloc cum îți stă… slipul e bestial”, „Zici că ai Pampers pe tine”, „Arată ca slipul lu’ bunică-mea de acum 50 de ani. Așa e moda acum?” și „Ești impecabilă de la zâmbet, până-n vârful unghiilor. De la atitudine, până la decor. Totul este perfect! Dar permite-mi să-ți spun părerea despre acești… slipi. Par niște scutece gigantice. Nu cred că avantajează pe nimeni acest model și au o formă ridicolă. Să ne înțelegem, tu ești superbă în orice condiții”, au scris internauții la poza respectivă. …https://www.romaniatv.net/adelina-pestritu-scoasa-din-sarite-de-internauti-urmaritorii-au-taxat-o-dur-pentru-o-tinuta-neinspirata-de-ce-iti-exprimi-parerea-nu-ti-a-cerut-o-nimeni_5742618.html
- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.