8.9 C
Vaslui
21-mart.-2023

Adjudecat pentru 4 milioane de euro, Castelul din Balc, bântuit de spiritul unei prinţese, rămâne tot fără stăpân. Cumpărătorul s-a răzgândit

- Advertisement -

Castelul Degendfel Schomburg, din comuna bihoreană Balc, despre care legendele spun că e bântuit de spiritul soţiei prinţului Gheorghe Ghica, a fost adjudecat de o firmă de apartament la o sumă uriaşă, de 4,039 milioane euro, însă licitaţia s-ar putea relua.

Câştigătorul licitaţiei a fost Odas Global Consulting SRL, cu sediul în Floreşti, judeţul Cluj, care, potrivit informaţiilor de pe propriul site, se declară „o companie globală”, şi oferă consultanţă în multe domenii, de la afaceri, fonduri europene, investiţii realizate la nivel global, arhitectură, lobby şi servicii tehnologice.

Potrivit datelor financiare declarate, în 2020, firma a avut o cifră de afaceri de 2,9 milioane lei şi un profit de 1,4 milioane lei, sumă care, însă, nu acoperă preţul oferit pentru castel.

„Oameni serioşi”

Contactată de adevarul.ro, Elena Adobriţei, patroana firmei ADL Invest, actuala proprietară a castelului, aflată în proces de faliment, susţine că cei care au câştigat licitaţia sunt „oameni serioşi, au planuri mari şi vor să transforme zona”. Potrivit sursei citate, câştigătorii licitaţiei ar intenţiona să facă „o staţiune exclusivistă”.

Citeste mai mult: adev.ro/reutpm

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.