1.4 C
Vaslui
05-dec.-2022

Adolescentul care a ars de viu un om al străzii și a incendiat un bloc. Verdictul judecătorilor

- Advertisement -

Un băiat de 16 ani a incendiat un om al străzii după o banală dispută, iar apoi l-a privit cum arde. În urma acțiunii sale, un restaurant și un bloc au loc foc, iar zeci de locatari au fost în pericol de moarte.

Tribunalul Bacău l-a condamnat în 22 septembrie pe un adolescent de 16 ani la măsura educativă privativă de libertate a internării într-un centru de detenție pe o perioadă de 12 ani. Mama și tatăl adolescentului au fost obligați să îi plătească despăgubiri civile de peste 200.000 de lei unei rude a persoanei fără adăpost care a murit. Decizia instanței nu este definitivă.

Faptele băiatului au șocat comunitatea din orașul Onești, județul Bacău, unde locuiește. Pe 01.12.2021, în jurul orei 1,30 noaptea, a stropit cu benzină un om al străzii cu care cerșea adeseori și se droga, iar apoi i-a dat foc în timp ce acesta dormea pe terasa unui restaurant din oraș.

Victima a fost transportată la spital, dar a murit o săptămână mai târziu din cauza rănilor extrem de grave pe care le-a suferit. Incendiul provocat de adolescentul cunoscut cu afecțiuni psihice s-a extins la întreaga clădire a restaurantului si a unui bloc de locuințe învecinat, provocând pagube însemnate.  ..https://adevarul.ro/stiri-locale/bacau/adolescentul-care-a-ars-de-viu-un-om-al-strazii-si-2207954.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.