spot_img
30.1 C
Vaslui
21-iul.-2024
spot_img

Adrian Porumboiu și Gigi Becali, reținuți de polițiști după ce au fost implicați într-un conflict cu cocktailuri Molotov și arme de foc la Murgeni

- Advertisement -

DESCINDERI… Polițiștii vasluieni au efectuat, marți dimineață, zeci de percheziții domiciliare în orașul Murgeni, la mai multe persoane care au fost implicate într-o bătaie, la sfârșitul lunii iulie. În conflictul care a avut loc între clanul Ștefan și clanul Siminoc, s-au folosit inclusiv cocktailuri Molotov și arme de foc. În urma altercației, doi tineri au ajuns la spital, cu plăgi provocate prin înjunghiere. Una dintre victime le-a declarat polițiștilor că agresorii săi ar deține pistoale, însă în urma descinderilor de marți dimineața nu a fost găsită nicio armă de foc.

Aproape că nu trece lună fără ca pe străzile din orașul Murgeni să nu fie vărsat sânge. Cel mai recent conflict, care a avut loc în noaptea de 24 spre 25 iulie, a fost printre cele mai periculoase, taberele beligerante ajungând să se incendieze una pe alta, cu cocktailuri Molotov. Totul a pornit după ce un individ, pe nume Renzo, ar fi furat un telefon mobil. Păgubitul, Ferdinand, a mers să își facă dreptate de unul singur! A dat buzna în casa lui Renzo, căutându-l pe cel pe care îl bănuia de furt. După ce s-au găsit, cei doi au început să își împartă pumni și picioare, numai că Renzo era pregătit de atac! Acesta l-a înjunghiat în spate pe Ferdinand, care a căzut secerat la pământ! Acesta a fost transportat cu ambulanța la spital, însă la scurt timp aamilia sa a decis să se răzbune. Călăuziți de principiul „ochi pentru ochi și dinte pentru dinte”, rudele celui rănit au venit val vârtej din Germania, au mers peste cuțitar în casă și i-au plătit cu aceeași monedă. Astfel, și Renzo a fost înjunghiat la rându-i și a ajuns coleg de suferință cu Ferdinand, la spital. Imediat după al doilea conflict, familiile celor doi au început să se amenințe, să se urmărească cu mașinile prin oraș și chiar să se incendieze cu sticle umplute cu benzină. Războiul dintre clanurile Ștefan și Siminoc a fost aplanat de mascați, care au intervenit imediat!

Rudele celor audiați, somn de voie în fața IPJ Vaslui 

Spațiul verde din fața Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui a devenit, marți după-amiază, loc de relaxare pentru aproximativ 20 de persoane din Murgeni, care au venit la Vaslui pentru a-și susține rudele aduse la audieri. Printre cei reținuți de polițiști se află și Ștefan Adrian Porumboiu și Ștefan Gigi Becali. Pe durata audierilor, rudele bătăușilor nu au mai rezistat căldurii și oboselii și s-au întins pe iarba din fața instituției, transformând spațiul verde în loc de odihnă.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.