Adriana Bahmuțeanu, scandal cu jandarmii la „Matei Balș”: Lăsați-mă în pace! Hai, plecați de aici!

Adriana Bahmuțeanu s-a numărat printre protestatarii care au ieșit în această seară să protesteze după tragedia de la Matei Balș, soldată cu șase morți.

Adriana Bahmuțeanu, scandal cu jandarmii la „Matei Balș”

Prezența Adrianei Bahmuțeanu în spațiul public, fără să poarte masca de protecție, a iscat incidente. Jandarmii s-au oprit în fața prezentatoarei tv și i-au cerut să poarte masca pentru a nu fi nevoiți să o amendeze.

„Ce doriti? A, să-mi pun masca. Păi sunt live acum și nu pot să-mi pun masca. Imi aprind acum o țigara. Aveti ceva împotrivă? Mi se pare ca oamenii ăstia nu au altceva de făcut. Dacă eu va arăt că am pe mail hârtii medicale că nu pot să port masca că nu respir bine cu ea”, a spus Bahmuțeanu.

„Arătați-mi!”, i-a răspuns jandarmul.

„Hoții de pe străzi nu-i mai strângeți că sunt numai hoți, numai violatori. Aici este problema cu masca. Altă treabă nu aveti, mai jandarmilor? Mi se pare că mă stresati și sunt în timpul unui interviu. Nu pot să vorbesc cu masca. Uite aici legitimația. Mă știi de la tv”, a continuat ea.

„Am rugămintea să vă puneți masca”, a insistat jandarmul.

Adriana Bahmuțeanu: Îmi pun fularul la gură, că masca mă apără ca și chiloții de viol, dar trebuie să o mai port ca să vă bag vouă niște bani în buzunar, bă nesimțiților! Nu mai este altă problemă în țara românească decât masca

Jandarm: Doamnă, am impresia că mă sfidați!

Adriana Bahmuțeanu: Mi-am acoperit fața, vă rog să mă lăsați în pace! Altă problemă nu mai este decât că trebuie să stau eu cu fularul la gură! … Nu am documente, îmi pare rău. Sancționați-mă! Eu sunt jurnalist, nu pot să vorbesc cu masca la gură. Mi-am pus fularul

Jandarm: V-am avertizat verbal să vă acoperiți fața și nasul.

Adriana Bahmuțeanu: Uitați, sunt acoperite. Lăsați-mă, nene, în pace!

Jandarm: Veți fi sancționată pentru că nu purtati masca!

Adriana Bahmuțeanu: Bine, sanctionati-mă.

Protest de amploare în Capitală după tragedia de la Balș

Sute de persoane au ieșit în stradă, în fața Ministerului Sănătății, după incendiul tragic de la Institutul Matei Balș din Capitală, unde șase persoane și-au pierdut viața.

Manifestanții au cerut demisia Guvernului Cîțu și în mod special a lui Raed Arafat și Vlad Voiculescu.

Vlad Voiculescu și Raed Arafat au spus că nu își dau semisia …https://www.romaniatv.net/adriana-bahmuteanu-scandal-cu-jandarmii-la-matei-bals-lasati-ma-in-pace-hai-plecati-de-aici_5236223.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ