Afacerea profitabilă pusă pe roate de un moldovean pe timp de pandemie

Marcel Guşan a pus pe roate o afacere de curăţare a încălţămintei şi spune că numărul comenzilor aproape că s-a triplat, transmite Știri.md cu referire la tvrmoldova.md.

Marcel Guşan este farmacist, dar în urmă cu un an şi-a creat propria afacere. A vrut să facă ceva util şi necesar cât mai multor oameni, aşa a apărut un atelier unde se curăţă încălţămintea.

Marcel Guşan, antreprenor: “Întotdeauna doream să fiu de folos cu ceva omenirii, populaţiei. Şi m-am gândit la ce serviciu că oricine are încălţăminte şi are probleme cum să o curețe, când să o curețe. Nu am timp, am timp”.

La începutul pandemiei, Marcel a rămas singurul angajat. Acum lucrurile s-au îmbunătăţit. Are şase angajaţi şi un volum mult mai mare de lucru.

Marcel Guşan, antreprenor: “Pandemia m-a mobilizat probabil personal că nu am vrut să mă las bătut de situaţia care este creată. Dacă la început de an făceam 30 de perechi, per lună, practic era o pereche pe zi. La momentul actual facem 10 perechi pe zi. Noi avem peste 200 de perechi curăţite lunar”.

Până acum a reuşit să cureţe peste opt mii de perechi de încălţăminte la peste o mie de clienţi.

“Cele mai dese ori clienţii se plâng de încălţămintea galbenă, noi o vedem în felul următor. Aici avem încălţămintea deja în procedură chimică de înălbire care trebuie să stea 24 de ore”.

Antreprenorul importă soluţii speciale de curăţat. O pereche de pantofi sport se curăţă într-o oră şi arată ca noi.

Andrei Lungu, angajat: “În dependenţă de ce a fost murdară, poate să fie murdărie de sezon, murdărie de ulei, de lumânări, de toate genurile, sucuri, apă dulce. În dependenţă de aceasta noi şi avem zeci de soluţii, reţete diferite ca să facem ca clientul să fie satisfăcut”. …https://stiri.md/article/social/afacerea-profitabila-pusa-pe-roate-de-un-moldovean-pe-timp-de-pandemie
NICIUN COMENTARIU