23.2 C
Vaslui
05-iul.-2022

Afirmația care l-a scos din minți pe Dani Oțil. Prezentatorul a răbufnit în direct: «Vino să ne măsurăm»

Dani Oțil este unul dintre cei mai cunoscuți și logevivi prezentatori de televiziune din România. Din anul 2008 face echipă cu prietenul său Răzvan Simion și aduce starea de bine telespectatorilor datorită emisiunii pe care o prezintă la Antena 1.

Dani Oțil este un bărbat pasionat de sporturile extrreme și de motociclism, fiind cunoscute participările sale la diferite curse. Nici sala de sport nu îi este străină, postând adesea imagini de la antrenamente. Cu toate acestea, există persoane care folosesc termenul „micuț” pentru a-l descrie pe Dani Oțil.

Dani Oțil a răbufnit în direct

Marți, 15 martie, prezentatorul a expus telespectatorilor o situație care îl deranjează. Dani Oțil citește uneori articolele care sunt scrise despre el și a constatat că adesea este descris cu termenul „micuț”, apelativ care nu îi este pe plac. Deranjat că situația nu a fost una singulară, prezentatorul a răbufnit în platoul emisiunii și și-a spus punctul de vedere…https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/afirmatia-care-l-a-scos-din-minti-pe-dani-otil-413055.html

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here