spot_img
19.1 C
Vaslui
03-iun.-2023

Agresorul sexual a trei minore din Bârlad, italianul Caruso, condamnat la 5 ani de detenție!

spot_imgspot_img
- Advertisement -

PUȚIN, FOARTE PUȚIN… Judecătorii bârlădeni l-au condamnat pe Bruno Caruso, italianul pripășit în Bârlad și însurat cu o bârlădeancă, la 5 ani închisoare cu executare! Vă reamintim că Bruno Caruso a fost arestat preventiv pe 5 septembrie 2022, după ce a abuzat sexual cele trei fete, colege și prietene cu fata lui Bruno Caruso, de 8 ani. Fapta a fost comisă în vara lui 2022, mamele fetelor au aflat și s-au dus glonț la Poliția Bârlad. Ca să-și piardă urma, italianul Caruso a plecat fuga înapoi în Italia, deoarece aflase că i s-a făcut plângere la Poliție. știind că nu poate fi extrădat din Italia, polițiștii l-au așteptat cu răbdare, dându-i speranța că totul s-a șters cu buretele și că nimeni nu-l urmărește. Între timp, cu discreție, cât italianul a fost plecat, aceștia au continuat cercetările, descoperind încă alte două cazuri de agresiune sexuală. La revenirea în țară, după 3 luni, polițiștii l-au înhățat și l-au dus în arest preventiv. Deși de atunci și până acum a cerut prin apărătorul ales să i se acorde o măsură mai blândă, gen arestare la domiciliu sau control judiciar, judecătorul de drepturi și libertăți al Judecătoriei Bârlad a respins cererea inculpatului. Caruso Bruno a făcut Apel la Tribunalul Vaslui, cerând să îi fie dată una din măsurile „mai ușoare”, dar nici judecătorii vasluieni nu au fost îngăduitori cu un pedofil. Pe 12 aprilie i s-a dat sentința, de către judecătorii bârlădeni, în primă instanță. Iată ce au hotărât aceștia, ÎN NUMELE LEGII:

  • Condamnă pe inculpatul CARUSO BRUNO, aflat în stare de arest preventiv în Penitenciarul Vaslui, la pedeapsa de 3 (trei) ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală, faptă din luna iunie 2022, persoană vătămată – C. A. A. M.
  • Condamnă pe inculpatul CARUSO BRUNO, cu datele de identificare de mai înainte, la pedeapsa de 3 (trei) ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală, faptă din 01/02.06.2022, persoană vătămată – D. I.Ș.
  • Condamnă pe inculpatul CARUSO BRUNO, cu datele de identificare de mai înainte, la pedeapsa de 3 (trei) ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală, faptă din 25.07.2022, persoană vătămată – M. E.
  • Contopește pedepsele aplicate inculpatului Caruso Bruno, în pedeapsa cea mai grea de 3 ani închisoare, la care se adaugă un spor de o treime din celelalte pedepse stabilite (2 pedepse de câte 3 ani închisoare), respectiv un spor de 2 ani închisoare, rezultând pedeapsa finală de 5 (cinci) ani închisoare, care va fi aplicată inculpatului. Pedeapsa de 5 (cinci) ani închisoare se execută în regim de detenție. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Pronunțată azi, 12.04.2023, prin punerea soluției la dispoziția părților și a procurorului prin mijlocirea grefei instanței. Până acum nu a fost solicitat nici un apel.”, este decizia judecătorului bârlădean.

Cum s-a pripășit italianul la Bârlad

Vă reamintim că Bruno Caruso este căsătorit cu o femeie din Bârlad, cu care are și o fetiță de 9 ani. Individul are 59 de ani și, cum fetița sa avea multe prietene și colege, acestea o vizitau destul de des. Așa s-a aflat că, în urma unor vizite făcute de o fetiță de 11(acum 12) ani, italianul a pipăit-o în zonele intime, iar fata, speriată, s-a dus glonț la mamă și i-a relatat. Femeia supărată s-a dus și ea glonț la poliție unde a reclamat agresiunea, numai că, între timp, Bruno a plecat și el tot „glonț” spre Italia. Asta s-a petrecut în vara anului 2022, timp în care Bruno Caruso nu a mai revenit la nevastă și copil. După ce a crezut că fapta sa nu mai este în vizorul oamenilor legii, acesta a revenit la 1 septembrie la Bârlad, de unde a fost „săltat”, reținut pentru 24 de ore și apoi dus în fața magistraților, care l-au trimis în arest preventiv. Pentru că, așa cum reiese și din sentința dată, Bruno Caruso nu a agresat doar o minoră, ci chiar 3… identificate imediat, care au fost agresate sexual. Ca urmare, cercetările au scos la iveală toate faptele italianului pervers. Fetițele agresate de el au între 8 și 12 ani acum, fiind și în prezent consiliate de un psiholog din Bârlad. Victimele italianului sunt copiii unor familii respectabile din oraș: profesori, cadre militare și medici. După trauma prin care au trecut, fetițele au fost duse de părinți la consiliere psihologică, deoarece apar tulburări de stres post-traumatic cu elemente depresive, cu elemente anxioase și chiar uneori apare și riscul de suicid în urma acestor abuzuri.

Rechizitoriul procurorului scoate la iveală cum a agresat italianul fete!

Conform rechizitoriului întocmit de procurorul de caz, părinții le permiteau fetițelor să meargă în vizită, convinși că fetele sunt într-un mediu sigur, sub supraveghere. Dar nu a fost așa. Potrivit datelor din ancheta instrumentată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad în timpul nopților când fetele rămâneau împreună să doarmă, cu voia părinților, Bruno Caruso a intrat în camera unde dormeau cele trei fetițe, s-a apropiat de marginea patului și a început să o pipăie pe copila de 10 ani.

„Fetița s-a trezit speriată, moment în care bărbatul i-a spus că nu vrea decât să o mângâie. În continuare inculpatul a introdus mâna pe sub bluza cu care era îmbrăcată persoana vătămată și a început să o mângâie în zona sânilor, cealaltă mână introducând-o sub lenjeria intimă, atingând-o pe minoră în zona genitală. Deși persoana vătămată i-a solicitat de mai multe ori să se oprească, acesta a continuat, încetând doar în momentul în care martora S.C. (soția sa) a intrat în cameră”, au reținut procurorii în actul de sesizare a instanței, spun jurnaliștii de la libertatea.ro

A doua victimă, o fetiță în vârstă de 11 ani avea să treacă prin aceeași experiență la două săptămâni distanță. Potrivit mărturiilor fetiței, atunci când se juca împreună cu fiica lui Bruno, bărbatul intra în cameră și se așeza lângă ea. O atingea cu mâinile pe picioare, în zona taliei sau a sânilor. Inițial, a crezut că gestul este accidental. Comportamentul bărbatului au început însă să se repete.

„Filmat de victimă în timp ce o agresa, în iulie anul trecut, în timp ce se juca cu fiica lui Bruno, bărbatul s-a apropiat de copila de 11 ani, care era pe canapea și se uita la televizor, și a început să o atingă pe picior. Dându-și seama că nu este un gest accidental, fetiței i-a venit ideea să îl filmeze. A mers la baie, a pornit înregistrarea video de pe telefon și a revenit în cameră. Potrivit înregistrării, după ce fata s-a așezat pe pat, Bruno a început din nou să o atingă în zona inghinală. Momentele în care inculpatul o atinge pe persoana vătămată în vârstă de 11 ani, în zonele intime, respectiv în zona genitală, au fost filmate cu telefonul mobil de către aceasta, din filmare rezultând că atingerile au durat aproximativ 30 de secunde. La un moment dat inculpatul a încercat să se uite în telefonul persoanei vătămate să vadă ce face, motiv pentru care aceasta a oprit filmarea și a închis telefonul”, au mai precizat procurorii pentru ziarul național libertatea.ro.

CITIȚI ȘI: https://www.vremeanoua.ro/un-italian-pervers-aciuat-la-barlad-arestat-pentru-agresiuni-sexuale-politistii-au-fost-la-inaltime/

CITIȚI ȘI: https://www.vremeanoua.ro/italianul-pervers-care-si-a-agresat-sexual-propria-fiica-si-alte-doua-copile-trimis-in-judecata/

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.