27.6 C
Vaslui
01-iul.-2022

Ajutoare de urgență din partea Guvernului pentru mai multe familii vasluiene

AJUTOR… 35 de familii din Vaslui care au avut de suferit de pe urma inundațiilor, incendiilor, unor accidente sau altor situații deosebite, vor primi bani de la Guvern.

SPRIJIN… Mai multe familii și persoane singure din județul Vaslui vor primi ajutoare de urgență, potrivit unei Hotărâri de Guvern adoptată în cadrul ultimei ședințe. Este vorba, mai exact, de 35 de familii care au avut de suferit de pe urma inundațiilor, incendiilor, unor accidente sau altor situații deosebite. Acestea sunt din municipiile Vaslui și Bârlad, din orașul Negrești și din comunele Arsura, Oșești, Coroiești, Drânceni, Oltenești, Hoceni, Grivița, Lipovăț, Băcești, Epureni, Ciocani, Dodești și Epureni. Sumele alocate celor 35 de familii variază între 1.000 lei și 7.000 lei.

De acest sprijin financiar vor beneficia, în total, 924 de familii și persoane singure din țară. „Se aprobă acordarea de ajutoare de urgență în valoare totală de 3.215.700 lei din creditele bugetare aprobate cu această destinație în bugetul Ministerului Muncii și Protecției Sociale pe anul 2021, pentru sprijinirea unui număr total de 924 de familii și persoane singure, conform anexei care face parte integrantă din prezenta hotărâre, aflate în situații de necesitate cauzate de incendii, inundații, alunecări de teren, accidente ori situații deosebite determinate de starea de sănătate ori alte cauze care pot conduce la creșterea riscului de excluziune socială”, se arată în Hotărârea de Guvern nr. 1189 adoptată în ultima ședință.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here