Alertă la Iași! Două surori, de 5 și 7 ani, au trecut prin clipe de groază din cauza unui vecin care le-a agresat sexual! Scene de filme porno, în casa copiilor: individul le făcea sex oral când le prindea singure!

Autoritățile ieșene au intrat în alertă! Două fetițe din județul Iași au trecut prin momente groaznice din cauza unui vecin care le tot vizita mama. Anchetatorii au constatat că individul le făcea sex oral când le prindea singure în casă. Cele două surori, de 5 și 7 ani, le-au povestit angajaților de a Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Iași chinurile la care au fost supuse. Judecătorii au admis propunerea de arestare preventivă a lui Vasile Pricop în urma celor relatate de fetițe

Scene de groază prin care au trecut două fetițe din județul Iași! Surorile, de 5 și 7 ani, ar putea rămâne marcate pe viață, după ce au fost agresate sexual. Scandalul a ieșit la iveală dintr-o întâmplare. Cele două copile le-au povestit angajaților din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Iași chinurile la care au fost supuse de un vecin.
Când au auzit ce povesteau fetițele, autoritățile au intrat în alertă. Minorele au relatat că un individ care venea des în vizită la mama lor le-a făcut sex oral în repetate rânduri. Victimele au povestit cu rușine ce au pățit, fiind nevoie de intervenția psihologilor pentru traumele resimțite de copile.

Vasile Pricop, acuzat că le-a abuzat sexual pe cele două surori

În urmă cu câteva zile, reprezentanții DGASPC Iași au intrat în alertă după ce le-au ascultat pe cele două fetițe, D.P. și I.P., în vârstă de 5 și 7 ani. Aceștia s-au crucit când au auzit prin ce clipe de groază au trecut copilele. Așadar, fetițele au menționat că, în cursul acestui an, în mai multe rânduri, în momente în care le prindea singure, individul le săruta în zonele intime. Cele două au indicat exact cine este individul care încerca să-și satisfacă poftele murdare cu ele. Acestea au mai spus că vecinul obișnuia să vină des în vizită la mama lor, însă femeia nu ar fi aflat până recent despre ce se întâmpla în absența ei. După ce au ascultat relatările de groază ale minorelor, cei de la DGASPC au pus mâna pe telefon și au sesizat oamenii legii. …
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ