Alex Bodi, soţul Biancăi Drăgușanu este vizat în cele mai mari percheziţii făcute de DIICOT

Alex Bodi, soţul Biancăi Dragușanu este vizat de percheziţiile făcute în această dimineaţă de procurorii DIICOT. În această dimineaţă, DIICOT efectuează 368 de percheziţii domiciliare care au ca scop destructurarea unor reţele interlope.

Concret, este cea mai mare acţiune de acest fel făcută de procurorii DIICOT care vizează traficanţii de carne vie, traficanţii de droguri, acţiuni de şantaj și cămătărie etc.

Alex Bodi este luat în vizorul procurorilor DIICOT

Conform unor surse din interior, Alex Bodi este luat în vizorul procurorilor DIICOT. Printre cei vizaţi de anchetă este şi interlopul Adrian Tâmplaru dar şi soţul Biancăi Drăgușanu. Momentan informaţia nu este una oficială şi este pe surse. În altă ordine de idei, Adrian Tâmplaru este locotenentul lui Clămparu și este specializat în infracţiuni precum trafic de carne vie. Fetele racolate de interlopi erau puse să se prostitueze în cluburi de noapte, unele dintre ele fiind violate, iar altele, vândute.

„Din datele existente s-a stabilit, în esenţă că, la scurt timp după destructurarea unei grupări conduse de membru marcant al lumii interlope (grupare specializată în traficul de persoane şi proxenetism), suspectul în cauză (unul dintre locotenenţii lui persoanei mai sus menţionate), în timp ce se afla deţinut într-un penitenciar, în perioada 2008 – 2011, împreună cu alţi trei deţinuţi au folosit reţelele sociale în scopul recrutării unor tinere care practicau prostituţia şi, inducându-le în eroare, fie cu promisiunea unui viitor comun (metoda loverboy), fie cu identificarea unui loc de muncă avantajos, respectiv profitând de starea lor de vulnerabilitate (situaţie materială precară, naivitate, lipsa de educaţie – factori determinanţi pentru respectivele tinere în alegerea practicării prostituţiei), le-au convins să se prostitueze în beneficiul lor”, arata DIICOT.
„După ce au ieşit din penitenciar, în scurt timp, la gruparea infracţională au aderat alţi 12 suspecţi, împreună cu care au recrutat şi alte victime, le-au transportat şi adăpostit în state occidentale (Germania, Spania, Italia, Marea Britanie, Elveţia), şi le-au constrâns să practice prostituţia în favoarea lor, în diverse cluburi de profil. Victimele care, după ce erau transportate în străinătate, refuzau să practice prostituţia erau sechestrate şi supuse unor violenţe extreme (chiar şi unor violuri), pentru a fi determinate să nu mai opună rezistenţă”, mai arata DIICOT.

Victimele traficanţilor de carne vie erau ţinute în imobile închiriate

Conform comunicatului celor de la DIICOT, se pare că tinere erau ţinute în imobile închiriate fiind transportate în locurile în care erau obligate să practice prostituţia. Acestea îşi desfăşurau activitatea ilegală în ţări precum Germani, Italia, Marea Britanie, Elveţia, Spania: … https://www.bzi.ro/alex-bodi-sotul-biancai-dragusanu-este-vizat-in-cele-mai-mari-perchezitii-facute-de-diicot-4066581?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ