Alin Moldoveanu, șeful de Cancelarie al prefectului județului Vaslui: “politica este și trebuie să fie pusă în slujba plătitorului de taxe”

NUMIRE… Alin Moldoveanu este membru PLUS și a lucrat mai mulți ani în străinătate

CABINET… Prefectul județului Vaslui a numit primul membru de Cancelarie. Este vorba despre Alin Moldoveanu, care va ocupa funcția de director. Acesta a fost ales din rândul membrilor PLUS, este absolvent de tehnică dentară și specialist în științe politice și a lucrat 10 ani în străinătate, având o vastă experiență profesională în managementul unei companii internaționale în Italia. În ultima perioadă a fost reprezentantul unor firme din domeniul medical în zona Moldovei.

Alin Moldoveanu a absolvit două universități din Iași, “Alexandru Ioan Cuza” și “Gh. T. Popa”, fiind specializat în științe politice, cu un master în Marketing și Comunicare politică, dar și în tehnică dentară. Este membru PLUS și a candidat și la alegerile locale din septembrie 2020, atât pe listele pentru Consiliul Local, cât și pentru Consiliul Județean, precum și la alegerile parlamentare din decembrie 2020. “Am 37 de ani și, după 10 ani, în care am locuit și lucrat în diaspora, am revenit acasă, la Vaslui, din dor de țară, de familie, preocupat de viitorul copilului meu. Sunt specialist în științe politice și absolvent de tehnică dentară. Pentru sănătatea și siguranța copiilor noștri, propun următoarele proiecte: “Caravana stomatologică” – cabinet dentar mobil dedicat elevilor și “Pedibus -mergem pe jos la școală” – proiect care promovează atât accesul în siguranță spre școlile de cartier cât și un stil de viață sănătos. Candidez pentru a arăta cetățenilor că politica este și trebuie să fie pusă în slujba plătitorului de taxe, în slujba celui care ne mandatează să-i reprezentăm interesele și nu în slujba unor politruci obscuri”, spunea Alin Moldoveanu, referitor la motivația pentru care candidează.

Ce fac membrii Cancelariei Prefectului: asigură condițiile necesare desfășurării ședințelor de lucru ale prefectului

Zilele următoare, prefectul județului Vaslui va numi alți doi membri de Cancelarie: un consilier și un purtător de cuvânt. Toți sunt numiți sau eliberați în funcție de către prefect, aceștia desfășurându-și activitatea în baza unui contract individual de muncă doar pe durata exercitării funcției publice de către prefect. Potrivit legii, printre atribuțiile acestora se numără cele privind asigurarea condițiilor necesare desfășurării ședințelor de lucru ale prefectului întocmind în acest sens ordinea de zi a ședințelor , pe care o comunică participanților, întocmește calendarul de evenimente, în care include invitații, convocări, programările și evenimentele protocolare pentru care s-au primit invitații. De asemenea, membrii Cancelariei întocmesc planuri pentru desfășurarea în bune condiții a întâlnirilor cu persoane din afara instituției, se documentează și comunică prefectului regulile de comportament și de protocol specifice țării din care vine invitatul / colaboratorul, pregătește corespondența protocolară cu ocazia diferitelor evenimente etc.
3 COMENTARII

  1. Pentru acest cancelar suntem priviți ca plătitori de taxe ? Nu suntem cetățeni ai României? Nu suntem oameni în ochii politicienilor? Suntem sursa lor de câștig??

LĂSAȚI UN MESAJ