Alina Pippidi Mungiu despre închiderea magazinelor la ora 18: E ca și cum ai spune că dacă nu faci sex după ora 18, nu mai faci copii

Alina Pippidi Mungiu a fost invitată la emisiunea lui Silviu Mănăstire de la B1 TV. Politologul român a comentat decizia premierului de a închide magazinele de la ora 18. Aceasta este a făcut o comparaţie cu un cuplu care nu îşi doreşte copii şi care, dacă nu mai face sex după ora mentioneată nu vor mai avea copii.
De altfel, Pippidi este de părere că totul este o întreagă debandadă, iar oamenii sunt pur şi simplu nedumeriţi de multe restricţii luate fără sens. Cea mai inficientă restricție este tocmai închiderea magazinelor în weekend de la 18.
Închiderea magazinelor e ca şi cum ai face sex până la 18 pentru a nu avea copii
Alina Pippidi Mungiu declară că una dintre cele mai de neînţeles măsuri luate de Florin Cîțu este aceea de a închide magazinele la ora 18. Pippidi este de părere că măsură este una ineficientă şi că nivelul Guvernanților este unul extrem de redus:
Oamenii vor să se protejeze. În loc de asta venim cu asemenea legi orbești, să închizi magazinele la ora 18. Totul închis, dar până la ora 18 laşi ambrambureala cea mai deplină. E ca şi cum ai spune unei perechi care nu vrea să facă copii, uite care e treaba, nu mai faci sex după ora 18 şi este absolut la adăpost. Sigur, în principiu e ceva în asta. În loc să faci sex 24 de ore, faci numai 18 ore, se reduce cu o treime posibilitatea de a face copii. Dar asta e nivelul, este un nivel absurd. Distanţele şi volumul de aer ca să nu te infectezi este unul cunoscut în multe alte țări. Trebuia publicat, oamenii vor să îşi salveze viaţa! Vezi o tutungerie? Nu intri mai mult de un om menţionează politologul. …https://www.bzi.ro/alina-pippidi-mungiu-despre-inchiderea-magazinelor-la-ora-18-e-ca-si-cum-ai-spune-ca-daca-nu-faci-sex-dupa-ora-18-nu-mai-faci-copii-4164542?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index
1 COMENTARIU

  1. E proasta! Clar! Obsedata sexual! Cumva din lipsa de sex? Din cauza ăstora în frunte cu șoșoca ( cu ș mic ca nu merita litera mare) secțiile ATI sunt pline și mor pe capete! De deștepți ce sunt! Apoi când le intra morcovul în fund vin fuga la spital, vin târziu și mor ca prostii! De destepti ce sunt! Dacă asta i legea de ce dracu comentați și nu va supuneți legii? Sunteti deasupra legii? Respectati legea!

LĂSAȚI UN MESAJ