Altercație în parcarea unui magazin din Vaslui, polițiștii au întocmit dosar penal

NEÎNȚELEGERI… Incident grav, în parcarea magazinului Lidl din Vaslui, acolo unde Tudor Damian, fiul lui Ciprian Damian, fostul președintel a clubului FC Vaslui, era cât pe ce să-și găsească nașul în persoana unui bărbat în vârstă de 39 de ani, din localitatea Satu Nou, comuna Muntenii de Sus. Înainte de a ajunge în parcarea magazinului, cei doi s-au tachinat în trafic, neacordându-și prioritate în rondul de la ICIL. Cel care a sărit la bătaie ar fi fost bărbatul din Muntenii de Sus, care ar fi încercat să-l lovească pe Damian jr. cu pumnul. Speriat, băiatul și-a sunat tatăl, care în câteva minute a ajuns în parcarea magazinului. Tot acolo s-au deplasat și mai multe echipaje de poliție. “Am fost sesizați la ora 15:18 minute cu privire la faptul că în parcarea unui magazin din municipiul Vaslui ar fi avut loc un incident. Colegii mei care s-au deplasat la fața locului au confirmat cele sesizate, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri și alte violențe. În incidnet ar fi fost implicați un tânăr în vârstă de 20 de ani din municipiul Vaslui și un bărbat în vârstă de 39 de ani, din localitatea Satu Nou, comuna Muntenii de Sus”, ne-a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.
9 COMENTARII

  1. 😂😂😂😂Pongo și-a găsit nasu” 😂de mult o cauta inganfatu dar pana la urma și-o ia, de băiat ce e a sunat la garda repede , Damiane nu uita vorba aia a ta care spuneai mereu când erai pe tocori. “Șmecheria e cu rându” la tine s-a terminat de mult,,

    • Si care e parte cu incasatul si cu gasitul nasului, ca nu realizez … din articol nu reiese asa ceva … ai tu vreo varianta ? Sau e asa, ca sa zici ceva, am inteles … samariteanule.

LĂSAȚI UN MESAJ