27.6 C
Vaslui
01-iul.-2022

Ambasada Rusiei în Irlanda caută cu disperare combustibil și nicio companie nu vrea să-i livreze. Diplomații rusi au rămas fără căldură

Ambasada Rusiei din Irlanda rămâne fără combustibilul necesar încălzirii și apei calde și se plânge că mai multe companii petroliere irlandeze au refuzat să-i livreze stocuri, potrivit Irish Mirror. De asemenea, Banca Centrală a Irlandei a blocat conturile entității iar alte companii refuză să facă afaceri cu ea.

Ambasada Rusiei a scris o scrisoare ministerului de externe irlandez, cerând guvernului de la Dublin să intervină, având în vedere că firmele petroliere irlandeze refuză să facă afaceri cu reprezentanța oficială a unuia dintre cei mai mari producători de combustibil din lume.

Ambasada rusă de la Dublin cere ministerului să „intervină în acest caz de discriminare clară”, în care furnizorul său de diesel a refuzat să mai efectueze livrări.

O sursă citată de publicația irlandeză spune: „Ambasada se chinuie pentru că nimeni nu vrea să facă afaceri cu ei, ca urmare a ceea ce se întâmplă în Ucraina. Nu e vorba doar de unele companii petroliere, ci și de bănci și multe alte afaceri”…https://www.digi24.ro/stiri/externe/ambasada-rusiei-in-irlanda-cauta-cu-disperare-combustibil-si-nicio-companie-nu-vrea-sa-i-livreze-diplomatii-rusi-au-ramas-fara-caldura-1896993

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here