Amenzi de peste 100.000 de lei aplicate protestatarilor din Vaslui, Bârlad și Huși! (FOTO)

REPERCURSIUNI… Revolta față de noile restricții impuse de autoritățile sanitare i-a costat cam scump pe protestatarii din județul Vaslui, mai precis pe cei din Vaslui, Bârlad și Huși. Până în prezent, în urma identificării celor care a participat la manifestațiile publice, de către Poliție și Jandarmerie s-au dat 205 sancțiuni contravenționale. Valoarea acestora este de 103.020 lei. Trebuie spus că 70 de amenzi sunt date de Jandarmerie, acestea având o valoare de 23.250 lei. Sancțiunile au fost aplicate, în principal, pentru „nedeclararea manifestațiilor, depășirea numărul maxim de participanți prevăzut de lege, respectiv 100 de persoane, lipsa măștilor de protecție, nepăstarea distaneței fizice, nerespectarea legii privind liniștea și ordinea publică”, au declarat reprezentanții Poliției și Jandarmeriei Vaslui. Identificarea participanților la manifestările anti mască din județ, nu s-a încheiat. Prin urmare și alți protestatari s-ar putea să primească surprize în cutia poștală, amenzile date de polițiști și jandarmi urmând să ajungă la ei în următoarea perioadă.
7 COMENTARII

  1. Cezaro, datoriile alea la Galați când le plătești? Că banii din programul Presa Miluită pentru Cântarea Pandemiei nu-ți ajung oricum.

  2. Ca sa vedeti cum lucreaza partidul comunist ronan. Prin intimidare, sunteti niste sclavi nu primeste nimeni nimic prin posta. Nu exista asa ceva. Sunteti niste hoti corupti, trebuiti executati ca raposatu in frunte cu Iliescu. Asa va purtati cu platitorii de taxe?

LĂSAȚI UN MESAJ