Amenzi pentru nepurtarea măștii pe stradă: 17 vasluieni depistați în doar 24 ore

SANCȚIUNI… Continuă amenzile pentru vasluienii care refuză să poarte mască de protecție în zonele aglomerate sau ies din casă după ora 23:00, fără declarația pe propria răspundere. Deși au trecut mai bine de trei luni de la introducerea acestor măsuri, se pare că vasluienii încă nu s-au obișnuit cu ele. Spunem asta pentru că, potrivit Inspectoratului Județean de Poliție, în doar 24 de ore au fost depistate 25 de persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală, respectiv interdicțiile privind deplasarea după ora 23:00. Acestea au fost sancționate contravențional cu amenzi, cuantumul lor total nefiind, însă, extrem de mare, ci de aproximativ 5000 lei.

Peste 100 de angajați ai Ministerului Afacerilor Interne au acționat în ultimele 24 de ore, la nivel județean, pentru verificarea respectării măsurilor de protecție sanitară în contextul pandemiei Covid-19. “Au fost derulate 6 misiuni specifice și acțiuni punctuale, în sistem integrat, fiind vizate în mod special zonele aglomerate, centrele comerciale, piețele, târgurile, restaurantele și terasele, precum și mijloacele destinate transportului de persoane. În cadrul acțiunilor de control, au fost verificate 54 de obiective/locații de interes, 63 de mijloace de transport persoane ( dintre care 21 destinate transportului în comun de persoane) și au fost legitimate peste 360 persoane. Echipele de control au depistat 17 persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală, acestea fiind sancționate contravențional conform Legii nr. 55/2020, cu amenzi în cuantum de peste 4.000 lei.Totodată, polițiștii au depistat și 8 persoane care nu au respectat interdicțiile privind deplasarea sau libera circulație, fiind aplicate sancțiuni contravenționale în cuantum de 1.000 lei”, se arată în comunicatul de presă transmis de Inspectoratul Județeaan de Poliție Vaslui.
2 COMENTARII

  1. Este in crucea gării o clădire unde se aduna sute de oameni zilnic și stau la o ușă.eu nu știu ce așteaptă acolo dar văd că nu poarta nici unul masca. Sunteți incredibili ..vedeți o persoană prin mulțime fără mască dar nu vedeți ditamai ciurda care nu respecta regula. De ce???

    • Sunt marlanii care au trecut de la cal si căruță…la cai putere…si-au adus wc uri de masini de pe la gunoi ” de afara” unul prost este Angheluta din Târzii, prostul satului…avea o tigaie de iti ieșeau picioarele afara” ca in desene animate cu Flinstones, vroia s-o vândă jegosul.sa minte lumea.rapanosul.mai stau si marlanii care vor sa iasa afara din tara.vor pașapoarte, moldoveni imputiti…viitorii sclaveti ai occidentului.huoooo comuniștilor.slugi la stat.

LĂSAȚI UN MESAJ