Amenzi usturătoare pentru cei care întind rufele pe balcon şi bat covoarele în faţa blocului

Agăţatul rufelor la balcon este interzis în Constanţa, potrivit unui nou regulament adoptat de Primărie. Constănţenii riscă amenti de până la 2.500 de lei dacă nu respectă noile reglementări. Vizaţi de amenzi sunt şi cei care bat covoarele în faţa blocului.

Amenzi usturătoare pentru cei care întind rufele pe balcon. Primăria din Constanţa a adoptat un regulament potrivit căruia cei care întind rufele la balcon sau bat covoarele în faţa blocului riscă amenzi de până la 2.500 de lei.

”Sunt prevăzute amenzi pentru toate contravențiile ce fac parte din acest regulament. Sunt amenzi diferențiate între persoane fizice și persoane juridice iar ele se situează de la câteva sute de lei până la 2.500 de lei, cea mai mare amendă”, a spus Alin Vintilă, purtător de cuvânt Primăria Constanța, potrivit redacţia.ro.

Autorităţile au luat această decizie în speranța că va schimba înfățișarea blocurilor. …https://www.romaniatv.net/amenzi-usturatoare-pentru-cei-care-intind-rufele-pe-balcon-si-bat-covoarele-in-fata-blocului_5402518.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ