Ametit de aburii alcoolului, un vasluian si-a bãgat sotia si nora în spital!

SCANDAL… Un bãrbat în vârstã de 64 de ani, din municipiul Vaslui, a fost arestat pentru 30 de zile dupã ce si-a bãtut sotia si nora pânã le-a bãgat în spital. Pe fondul consumului de alcool si al unor neîntelegeri, vasluianul a spart geamul unei usi, a pãtruns în locuinta nurorii sale, pe care a lovit-o cu un obiect contondent. În apãrarea acesteia a sãrit sotia bãrbatului, care a fost supusã aceluiasi tratament. Cele douã victime vor avea nevoie de 35-40 de zile de îngrijiri medicale, perioadã pe care agresorul lor o va petrece în spatele gratiilor, fiind cercetat sub aspectul sãvârsirii înfractiunilor de violentã în familie, amenintare, violare de domiciliu si distrugere.

În data de 30 mai, politistii din cadrul Politiei Municipiului Vaslui au fost sesizati, prin apel 112, cu privire la faptul cã un bãrbat în vârstã de 64 de ani, din municipiul Vaslui, a provocat scandal la locuinta fiului sãu, si-a agresat nora si sotia si a spart geamul de la usa de acces în locuintã. “Cu ocazia cercetãrilor efectuate, politistii au stabilit cã persoana bãnuitã locuieste în acelasi imobil cu nora sa, o femeie în vârstã de 29 de ani, imobilul constând în douã locuinte cu intrãri separate. Într-o parte a imobilului locuieste bãrbatul în vârstã de 64 de ani cu sotia sa, iar în cealaltã parte locuieste nora împreunã cu unul dintre fiii persoanei bãnuite. În cursul serii de 30 mai, în jurul orei 21:00, pe fondul unor neîntelegeri si a consumului de alcool, persoana bãnuitã a spart geamul de la usa de acces în locuinta nurorii sale, a pãtruns în interiorul acesteia si i-a aplicat femeii mai multe lovituri cu un corp contodent. În apãrarea acesteia a sãrit sotia persoanei bãnuite, care la rândul sãu a fost agresatã fizic, bãrbatul proferând amenintãri la adresa ambelor femei. Din concluziile provizorii ale examinãrii medico-legale ale femeii în vârstã de 29 de ani rezultã cã aceasta prezintã leziuni ce necesitã 35-40 zile pentru vindecare.

În urma probatoriului administrat, la data de 03 iunie, politistii l-au retinut pe bãrbat pentru o perioadã de 24 ore, iar în cursul zilei de astãzi (n.r. joi) acesta a fost prezentat Judecãtoriei Vaslui, care a dispus arestarea sa preventivã pentru 30 de zile” a declarat purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui. Cercetãrile sunt continuate de cãtre politisti, în vederea probãrii întregii activitãti infractionale a bãrbatului.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ