spot_img
20.6 C
Vaslui
25-iul.-2024
spot_img

Ana-Maria Vintilă, primarul care va face Bârladul frumos! (P)

- Advertisement -

CALIFICATĂ… Partidele care au făcut schimb de candidați, de la PSD la PNL și invers, nu fac decât să zăpăcească oamenii și le arată acestora lipsă de respect, de responsabilitate și de verticalitate. Bârlădenii merită mai mult decât jocuri politice! Bârlădenii au alternativă! Au nevoie de un primar dedicat, care să înțeleagă și să acționeze pentru binele comunității. Ana-Maria Vintilă, actualul viceprimar, reprezintă această alternativă și intră în această cursă pentru a le oferi bârlădenilor cea mai bună alegere. 

De profesie biofizician, Ana-Maria Vintilă se poate lăuda cu numeroase proiecte, deși mandatul ei în conducerea Primăriei Bârlad a fost unul scurt, de doar 3 ani.Fie că vorbim de campaniile de screening pentru depistarea cancerului de col uterin și mamografii digitale, de programul de sterilizări gratuite pentru câinii cu stăpân, de curățarea lacului Prodana, dotarea cu module ecologice, de sticlele REPET (colectarea pet-urilor), de containere pentru colectarea de haine, de deschiderea curților școlilor pentru desfășurarea activităților sportive în afara orelor de program, de implementarea Rabla Local, de Vinerea Verde (transport gratuit cu autobuzul), de Târgul de servicii sociale pentru copii, de Săptămâna Mobilității, de colectarea medicamentelor expirate sau de instalarea de defibrilatoare în spații publice, toate aceste proiecte nu puteau fi inițiate și realizate fără sprijinul viceprimăriței Ana Maria Vintilă. De asemenea, aceasta a sprijinit toate programele de investiții cu finanțare europeană, atât de benefice pentru bârlădeni. “Candidez la funcția de primar pentru a continua să fac lucrurile bune începute și să implementez proiecte noi în comunitate. Am spus la începutul mandatului meu că voi face mai multă administrație și mai puțină politică și asta am făcut. Cred că oamenii sunt esența unei comunități puternice și pline de viață și am convingerea că orașul trebuie să fie al oamenilor, iar scopul meu a fost mereu să transform Bârladul într-o comunitate pentru toți. Sunt bârlădeancă și e timpul să folosesc tot ce am învățat în beneficiul orașului care m-a crescut și în care m-am împlinit ca om” a declarat Ana Maria Vintilă.

Planul meu este Bârladul plin de viață, modern și curat!

Conform viceprimăriței Bârladului, municipiul are nevoie de un viitor primar care să se aplece asupra tuturor categoriilor de vârstă. “Pentru copii, un oraș frumos înseamnă locuri de joacă sigure, modernizate pe bune și adaptate nevoilor tuturor. Înseamnă și spații verzi bine îngrijite unde să exploreze și să învețe despre natură, dar și școli și terenuri de sport modernizate, bine echipate pentru a-și dezvolta potențialul. Tinerii sunt atrași de un oraș plin de viață, cu oportunități de angajare și antreprenoriat, educație la standarde europene și posibilități de distracție cât mai variate. Pentru părinții și bunicii noștri, un oraș frumos înseamnă servicii medicale de calitate și oportunități de socializare și recreere, sigure și adaptate nevoilor lor. <<Lucrurile realizate în mod corect>> este motto-ul meu. Cheltuirea banilor publici în mod responsabil, din care rezultă proiecte bine realizate și durabile, reprezintă cea mai importantă prioritate. Educația si sănătatea reprezintă priorități importante pentru noi toți. Pe lângă proiectele începute, voi continua să îmbunătățesc infrastructura școlară. Revitalizarea școlilor prin crearea de spații noi, astfel încât elevii să învețe doar într-un schimb, va face posibilă implementarea Programului școală după școală. Voi finaliza investițiile începute în infrastructura de sănătate și pe lângă dotările efectuate, voi echipa spitalul cu un nou aparat de mamografie digitală. Atât PNRR, cât și Programele Operaționale pentru perioada 2021-2027 sunt instrumente de finanțare care vor continua modernizarea Bârladului”, a mai precizat Ana Maria Vintilă.

Proiecte de viitor

După ce va prelua mandatul de primar al municipiului Bârlad, Ana Maria Vintilă va avea foarte mult de muncă, dacă ne uităm la proiectele propuse comunității: Este convinsă că alături de echipa sa de consilieri va reuși să transforme Bârladul într-un municipiu atractiv pentru toată lumea

Bârladul plin de viață:

 • Programe pentru tineret – conectarea tinerilor la orașul nostru prin consultarea continuă privind proiectele dedicate lor.
 • Hub de tineret (centru de tineret) – un spațiu special creat pentru a susține tinerii în diverse moduri, prin activități educative, recreative și sociale.
 • Programe de voluntariat pentru tineri și seniori.
 • Evenimente culturale și festivaluri locale.
 • Modernizarea tuturor locurilor de joacă.
 • Transformarea curților școlilor în spații multifuncționale.
 • Modernizarea Teatrului de Vară.
 • Modernizarea Grădinii ZOO prin reamenajarea zonelor existente.

Bârladul modern:

 • Parcări civilizate, care nu sufocă Bârladul. Voi face parcări supraterane, vom crea locuri noi de parcare și vom reglementa parcările publice și de reședință.
 • Modernizarea Pieței Sfântul Ilie. Voi realiza un complex care va oferi un cadru modern de comercializare pentru producători/comercianți.
 • Urbanism responsabil – Aplicăm regula de fier: „Întâi infrastructura, apoi construcțiile!”. Orice dezvoltare urbanistică a Bârladului va ține cont de situația existentă a infrastructurii stradale și a rețelelor edilitare. Fără haos în construcții. Voi intensifica activitatea din cadrul Poliției Locale, compartimentul Disciplina în construcții – care va avea obligația să se asigure că tot ce se construiește în Bârlad este legal și conform autorizației de construire.
 • Sprijinirea medicinei de familie prin identificarea de spații care pot fi utilizate pentru cabinetele medicale pentru viitorii medici de familie.
 • Construirea unui centru de asistență a vârstnicilor – azil de bătrâni.
 • Bugetare participativă – implementarea de către primărie a proiectelor propuse de cetățeni.

Bârladul curat:

 • Aplicația de sesizări – raportarea problemelor se va face mult mai ușor, iar cetățenii pot urmări online modul în care acestea au fost rezolvate.
 • Implementarea conceptului “Vinerea Verde”, în fiecare zi de vineri, prin care voi încuraja utilizarea transportului în comun prin asigurarea utilizării gratuite a autobuzelor.
 • Amenajarea spațiilor dintre blocuri: alei, spații de recreere, zone verzi
 • Eficientizarea activităților de efectuare și menținere a curățeniei străzilor.
 • Aplicarea unui plan eficient de nivelare și balastare a străzilor încă neasfaltate pentru menținerea unui nivel minim de utilizare.
 • Modernizarea și dublarea numărului de puncte gospodărești.
 • Construirea unui centru cu aport voluntar, în special pentru deșeurile rezultate în urma lucrărilor de amenajare interioară din locuințele proprii.
 • Reabilitarea canalelor deschise care acum se află în faza de intabulare.
 • Pentru iubitorii de animale – înființarea unui parc pentru câini cu stăpân.

Votează Ana-Maria Vintilă pe 9 iunie! Votează candidații Alianței Dreapta Unită!

Material de propagandă electorală realizat de Vremea Nouă, la comanda Partidului Uniunea Salvați România (parte a alianței electorale „Alianța Dreapta Unită”). CMF: 21240009.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

6 COMENTARII

 1. De patru ani stai ca floarea in glastra si nu faci nimic! Scuze, ai facut ceva si l-ai pus pe doctor sef la Paliatie ca dupa aia sa smenuiasca concursul de angajare pentru asistente! In rest, cand mai adia cate un proiect de HCLM pe care Boul Ros nu voia sa il semneze trezea din adormire si semnai cu mana mortului (licenta poetica pentru fraierii care ajuns la puscarie pe mana altor)! Ati avut doua sloganuri; Fara hotie la primarie! si Fara penali in functii publice! Ce s-a ales de ele daca in aparatul primarului au aparut o multime de condamnati penal iar licitatiile pentru lucrari nasc mari suspiciuni de frauda?

 2. Doamna Vintilă lăsați vrăjeala dumneavoastră sunteți împotriva PSD și a lui Boros doar când sunteți în aturajul membrilor de partid… în rest… știți

 3. Pentru persoane cu dizabilități nu exista niciun proiect, un centru de zi, un centru de criza/ respiro, dacă îngrijitorul se îmbolnăvește și se internează în spital ce facem cu ei?

 4. Cuconițo a fost bine lăngă MĂFIUȚĂ ??????? Sălăriuțu , sălăriuțu unde-i sălăriuțu ,scăunel bun călduț ………adio ,adio bai ,bai ! Doar vise ,vise ,vise ……Numai ,bani,bani,bani și iar bani , funcții , să vă fie vouă bine , vă doare-n kur de prostimea care vă trimit acolo .

 5. Doamna Vintilă se laudă ca va deschide ușile primariei.
  Asa au facut toti primarii, au deschis cînd pe stînga , când pe dreapta, iar fața au avut o perioada pînă când a devenit Alcatraz.
  Sigur veti deschide usile cu intrare din curtea interioara, pe unde fuge Bouroș?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.