Anchetă electorală la Drânceni: criticii lui Gelu Pecheanu îl acuză că a luat toaca de la Biserică și a dus-o acasă! (VIDEO)

INEDIT… Imaginile zilei vin astăzi tot din comuna Drânceni, acolo unde campania electorală se dovedește a fi o combinație spumoasă între vehemență și umor! După ce actualul administrator al comunei, Gelu Pecheanu, i-a bătut obrazul pe Facebook unei consiliere PNL, că s-a descălțat în plină ședință de Consiliu, chiar de față cu președintele CJ, Dumitru Buzatu, iată că opoziția nu-i rămâne datoare. A ieșit cu un filmuleț făcut în clopotnița bisericii din satul Drânceni. Cineva s-a urcat în clopotniță și a filmat în detaliu modul în care a fost făcută lucrarea de modernizare. “Uitați, s-a făcut din leaț 4 pe 4, ca la poaită. Dar cine vrea să facă o cușcă de câini sau o piată la păsări… Uitați-vă, cum se vede lumina în afară. Să nu mai spună acest administrator, acest individ, că noi aberăm. Dacă vine o furtună mai mare, ia acoperișul cu totul. Câți bani s-a luat pe așa ceva?”, se întreabă cel care filmează. Dând la un moment dat cu ochii de toacă, omul îl acuză pe Gelu Pecheanu nici mai mult nici mai puțin decât că… că a luat vechea scândură și a dus-o la el acasă. “Domnul administrator s-a suit în clopotniță și a spus că a văzut el niște nume scrise. Dumnealui și-a permis să ia scândura și să o ducă acasă. A luat o scândură din podul bisericii și a pus-o în loc de toacă. Uitați!”, spune omul, în comentariul imaginilor surprinse.

În scurt timp, administratorul comunei Drânceni, Gelu Pecheanu, va formula o replică, față de criticile primite în “filmulețul din clopotniță”. Vom reveni cu precizările fostului primar de la Drânceni.
NICIUN COMENTARIU