Andreea Climatiano, tânăra din Iași care a impresionat juriul de la „Chefi la cuțite”, a ajuns în fața judecătorilor pentru că a furat bomboane și a bătut un polițist! Poveste incredibilă!

Tânăra din Iași care i-a impresionat pe membrii juriului de la „Chefi la cuțite” este judecată pentru ultraj. Andreea Climatiano a uimit o țară întreagă după ce a vorbit deschis despre viața sa și nu a evitat să povestească cum a vrut să se sinucidă și cum ar fi fost abuzată sexual. Totuși, în cadrul emisiunii, tânăra nu a spus nimic despre dosarul penal deschis pe numele ei după ce a zgâriat un polițist din Iași. „Aveam 16 ani și l-am zgâriat pe un polițist din greșeală”, susține tânăra din Iași

O tânără din Iași a impresionat juriul de la „Chefi la cuțite” cu povestea ei de viață. Andreea Climatiano are 20 de ani și a vorbit deschis despre ceea ce a trăit și prin ce greutăți a trecut în ultimii ani. Tânăra a intrat imediat în sufletul juraților, iar, după ce emisiunea s-a sfârșit și a fost postată în mediul online, sute de oameni și-au arătat compasiunea pentru ieșeancă.

Andreea a avut, ce-i drept, o viață tumultoasă și a ajuns să fie urmărită penal. Reporterii „BZI” au aflat că tânăra a fost trimisă în judecată pentru infracțiunea de ultraj. În urmă cu câțiva ani, în timp ce era minoră, Andreea Climatiano a fost implicată într-un scandal într-un centru comercial. Pentru a aplana scandalul, a fost nevoie de intervenția polițiștilor din Iași. Aceleași surse au afirmat că tânăra l-a zgâriat pe unul dintre polițiști și l-ar fi lovit cu picioarele. Pentru acest lucru, pe numele ei a fost deschis un dosar penal.

Așadar, procesul Andreei Climatiano a început pe 30 ianuarie 2020. Tânăra a fost trimisă în judecată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, sub acuzația de ultraj. În cadrul dosarului, polițistul Ioan S. s-a constituit parte civilă, la fel ca Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Spiridon”, din Iași. De altfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au decis ieri, 12 martie 2021, să repună cauza pe rol, după ce amânaseră pronunțarea. La termenul următor, din 6 aprilie 2021, magistrații vor pune în discuție o eventuală schimbare a încadrării juridice a faptei. …https://www.bzi.ro/andreea-climatiano-tanara-din-iasi-care-a-impresionat-juriul-de-la-chefi-la-cutite-a-ajuns-in-fata-judecatorilor-pentru-ca-a-furat-bomboane-si-a-batut-un-politist-poveste-incredibila-galerie-f-4146278?utm_source=website&utm_medium=deschideri
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ