25.5 C
Vaslui
29-iun.-2022

Andreea Esca a rupt tăcerea: ce spune despre Mario Fresh! Iubitul Alexiei, fotografiat în timp ce se săruta cu Mira

O întreagă discuţie s-a iscat pe Internet, după ce cântăreaţa Mira a postat o fotografie în care apare în timp ce se săruta cu Mario Fresh, iubitul Alexiei Eram. Cei doi artişti apar ca şi cum ar forma un cuplu, iar în ultimele luni s-a vehiculat faptul că artistul şi fiica Andreei Esca s-ar fi despărţit!

Mario Fresh şi Mira au fost fotografiaţi în timp ce se sărută, iar imaginea a fost distribuită chiar de cântăreaţa pe o reţea de socializare. În ultimele luni, presa a scris despre problemele de cuplu pe care le-ar avea Alexia Eram şi iubitul ei, dar nimeni nu a vorbit concret despre acest lucru.

Andreea Esca a fost întrebată despre relaţia fiicei ei cu Mario Fresh, dar a fost rezervată. “Chiar nu ştiu, acum mi se pare că sunt adulţi şi pot fi întrebaţi ei direct, nu vreau să comentez asta. Sunt suficient de mari ca să îi întrebe pe ei”, a precizat vedeta Pro TV atunci pentru click.ro. …https://www.bzi.ro/andreea-esca-a-rupt-tacerea-ce-spune-despre-mario-fresh-iubitul-alexiei-fotografiat-in-timp-ce-se-saruta-cu-mira-4310924?utm_source=website&utm_medium=top-stiri

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here