23.4 C
Vaslui
06-iul.-2022

Andreea Răducan, surprize mari la Cupa ce îi poartă numele, ediția a X-a! (FOTO)

MESAJ…  «După o pauză (nedorită) de 2 ani, întâmpinăm cu mare bucurie cea de-a 10-a ediție a Cupei de gimnastică ”Andreea Răducan”. Este o ediție aniversară și sunt convinsă că va fi una memorabilă» transmite Andreea Răducan fanilor săi și bârlădenilor. Pe 21 Mai, la Sala de Sport a Școlii Gimnaziale “Episcop Iacov Antonovici” Bârlad, la ora 9.00, are loc o premieră! La cea de a X-a ediție a Cupei “Andreea Răducan”, spectatorii vor putea sta în tribune (180 de locuri), iar invitații, într-o tribună oficială cu 12 locuri, amenajată recent cu bani de la bugetul local. La această ediție festivă a Cupei „Andreea Răducan” – ediția a X-a, și-au anunțat participarea peste 100 de gimnaste care se antrenează la șapte cluburi din țară. Competiția este dedicată gimnastelor din categoria junioare III, de nivel 6 și 7, cu vârste cuprinse între 8 și 10 ani.

«Încă de la început am știut că tot ceea ce facem pentru copii are o valoare aparte, iar acum, la aniversarea celor 10 ediții, ne bucurăm de rolul pe care ni l-am asumat și care ne aduce atâtea satisfacții. În toți acești ani, am simțit și am trăit emoțiile copiilor aflați la început de drum, imensa lor bucurie la câștigarea fiecărei medalii. Am plâns, am râs și am adunat experiențe valoroase, care avem convingerea că îi vor ajuta pe copii să pășească încrezători pe drumul victoriei în gimnastică. Vă invit cu drag la Bârlad, sâmbătă, pe 21 mai, la cupa de gimnastică “Andreea Răducan”! Concursul îi va avea ca invitați speciali pe Octavian Bellu, unul dintre antrenorii de gimnastică ai Andreei Răducan în perioada de glorie, și pe Mihai Covaliu, campion olimpic la scrimă și președinte al Comitetului Olimpic și Sportiv Român», a declarat Andreea Răducan pentru presa din România.

Sponsorii și partenerii evenimentului anunțați de Andreea Răducan sunt: Reserved, Sinsay, Kultho, AB Systems, Domeniile Averești, Brenntag, Banca Transilvania, Farmec, Artesana, Auchan, Litera, Mercedes Benz și Axis Comunications. Gimnastele din competeție vor primi premii în produse, iar cele care vor urca pe podium vor câștiga premii în bani, diplome și trofee, în funcție de performanța obținută în cadrul competiției. Competiția de la Bârlad este inclusă în Calendarul Național Sportiv de către Federația Română de Gimnastică.

Vineri, 20 mai, cu o zi înainte de începerea competiției, la ora 11.00, Andreea Răducan organizează o conferință de presă la Școala Gimnazială „Episcop Iacov Antonovici”.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here