-0.2 C
Vaslui
27-ian.-2023

Anonymous România reacționează la atacul grupării ruse Killnet: Am lansat un contraatac doar pentru a le arăta că nu suntem neajutorați

- Advertisement -

Anonymous România susține că a reacționat imediat la acțiunile grupării ruse Killnet. Drept replică, a atacat un site guvernamental din Rusia. „Am lansat un contraatac doar pentru a le arăta că țara noastră nu este neajutorată. Nu intenționăm să mai răspundem atacurilor, pentru a nu atrage altele”, spun hackerii români într-o discuție purtată cu Digi24.

– La cât timp de la declanșarea invaziei ați decis să acționați împotriva Rusiei? Au fost acțiuni și în zilele premergătoare invaziei ruse?

Anonymous România: S-a acționat împotriva Rusiei la câteva zile de la atacul asupra Ucrainei. Membrii Anonymous din toată lumea s-au mobilizat foarte rapid pentru același scop.

– De ce ați luat această decizie, ce vă motivează?

Anonymous România: Oamenii ne motivează, nu putem sta indiferenți la suferința lor și nu ținem cont de naționalitate, religie sau culoarea pielii. Tehnologia avansează și se trece tot mai mult pe digitalizarea informațiilor, iar noi ne bucurăm, pentru că orice sistem conectat la internet este și vulnerabil. Astea sunt motivațiile noastre…https://www.digi24.ro/stiri/sci-tech/lumea-digitala/anonymous-romania-reactioneaza-la-atacul-gruparii-ruse-killnet-am-lansat-un-contraatac-doar-pentru-a-le-arata-ca-nu-suntem-neajutorati-1923545

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.