Aproape moartă, din cauza unei greşeli pe care şi tu o faci. Ce a desfigurat-o i-a şocat pe medici!

Estelle, o tânără în vârstă de 19 ani, din Paris, a trecut, recent, printr-o experienţă înfiorătoare, la scurt timp după ce şi-a vopsit părul. Tânăra a cumpărat vopseaua de păr de la un magazin din cartier şi, susţine ea, a urmat “aproape toate” instrucţiunile. Da, aţi citit bine: aproape toate!

Ştiindu-se alergică la anumite substanţe, tânăra a testat mai întâi produsul pe piele, însă nu a aşteptat 48 de ore, conform indicaţiilor, ci 30 de minute!

În scurt timp, Estelle şi-a dat seama că ceva era în neregulă: pielea capului începuse să o ardă şi simţea furnicături. Fata n-a stat, însă, aşa… S-a dus la farmacie şi a cumpărat antihistaminice, le-a luat după indicaţiile farmacistului şi s-a dus la culcare liniştită, crezând că, a doua zi, totul va fi “ca nou”.

Când s-a trezit, s-a îngrozit! Situaţia scăpase de sub control! Capul i se umflase, pielea o ustura teribil şi avea mâncărimi cumplite! În plus, abia mai vedea de umflături…

“Nici nu mai puteam să respir şi capul semăna cu un bec uriaş!”, povesteşte Estelle.

https://www.realitatea.net/stiri/actual/aproape-moarta-din-cauza-unei-greseli-pe-care-si-tu-o-faci-ce-a-desfigurato-ia-socat-pe-medici_5e47b38ea6e8944b94458ca4
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ