10.3 C
Vaslui
20-mart.-2023

Aquavas , apel către populația județului Vaslui: „Folosiți apa cu responsabilitate pentru a fi disponibilă întregii comunități”

- Advertisement -

FĂRĂ RISIPĂ… Ca urmare a fenomenului de secetă accentuată din ultima perioadă, a nivelului înregistrat la această data în acumularea Solești, nivel corespunzător situației de exploatare în perioade de ape mici – Etapa a treia de resticții, AQUAVAS S.A. recomandă cetățenilor să utilizeze responsabil apa potabilă, cu prioritate pentru băut, nevoi igienico-sanitare și casnice, și să se evite folosirea apei potabile în alte scopuri (irigații, spălare trotuare, umplere piscine etc.), iar acolo unde există posibilitatea, să se apeleze la alternative de stocare și recirculare a apei în activitățile casnice, dar și în sectorul industrial sau agricol. Folosește apa cu responsabilitate, pentru ca această resursă vitală vieții și sănătății să fie disponibilă întregii comunități!” este recomandarea facută de conducerea Aquavas Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

8 COMENTARII

 1. Decit sa ne atrageți atenția mai bine v- ați uitat la voi că încărcați facturile de apă lunar. Tot ziceați că va fură lumea apă de ne- ați pus sa scoatem apometrele le holul blocului. Am pus apometre la fiecare scară de bloc și am schimbat țevile pina la apometru de bloc. Nu avem subsol și cît a fost lucrarea în garanție nu ne- ați pus majorări. A durat un an și după aceea iarăși ne puneți luna de luna pierderi. Oare cît vă veți mai bătea joc de noi. Stai la Birlad Epureanu 26. S- a ajuns aproape un metru cub pierderi. Nu e normal deloc. Cred că plătim tot ce se fură in alte locuri apă. Rușine!

 2. Bă ,dar nu va e rușine nesimtiti ordinari care sunteți! Voi irigați zilnic Ștefan cel Mare de parca ploua torențial la Vaslui, turnați zilnic apa pe Donici ,pe Calugareni,în fata primăriei sa vadă primarul ce faceți voi si aveți nesimțirea sa ne spuneți noua sa folosim apa cu responsabilitate? Voi irosiți zilnic sa pe florile primarului si ne spuneți noua contribuabililor sa avem grija de apa? De apa cea mai scumpa din tara pe care voi,ordinarilor , o risipiți si noi o plătim? Rusine va va fie jegurile umane!

 3. Alooo..nu mai inundati curtea fostei Metal 2.. curge apa de la scuar in bataie de jok…ajunge pana în mag de mobila…sunteti nebuni…verificati pe la 2 ,3 noaptea…fereasca sfantul.

 4. E la fel in toata Europa si chiar in lume daca urmariti presa , totul vine de la guvernul mondial , WEF , Klaus Schwab , peste tot nu auzi decat RATIONALIZATI APA ! Planul este sa obisnuiasca sclavii cu rationalizarea , sa le intre in sange si sa nu comenteze.

 5. Oare cum sa o spun frumos și fără sa jignesc (prea tare)?
  Mai tâmpiților, voi irigator rahaturile alea de (scuaruri) spații verzi de parca zici ca sunt plantații de orez și ne spuneti noua sa facem economie. Sunteți întregi la cap? Sistemele alea de irigații merg și când ploua cu găleata și voi ne vorbiți noua de risipa?
  Sa fii prost e una dar sa nu ai bun simt e cu totul altceva

 6. Nu mâncați cacat…ca va pute gura.
  Aruncați cu apa pe tot bulevardul Ștefan cel Mare…..de ce….????……Don’ Bușilă….nu se vede….?????
  Dragi Vasluieni…..relax….este apa cât cuprinde…..nu e panica……se spala străzile orașului….deci ESTE APA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.