“Arată fantastic!” Nemţii au modificat Dacia Duster şi au publicat imaginile spectaculoase. Cât costă maşina

Dacia Duster este unul dintre cele mai apreciate modele în România, dar nemţii au dus maşina construită la Mioveni la un alt nivel.

Cum arată Dacia Duster Carpoint Edition

Cei de la Carpoint GmbH au publicat, pe pagina lor de Facebook, imagini cu Dacia Duster Carpoint Edition, iar pasionaţii de maşini sunt de-a dreptul încântaţi.

“Arată fantastic!”, “Minunat, îmi place foarte mult!”, “Nu arată deloc rău, vreau să o cumpăr”, “Arată foarte bine”, sunt doar câteva dintre comentariile userilor din Germania la postarea celor de la Carpoint GmbH.

Cât costă şi ce caracteristici are Dacia Duster Carpoint Edition

Nemţii au pus la vânzare această ediţie specială la 23.990 de euro, dar preţul final diferă în funcţie de dotări.

Specialiştii din Germania au montat pe modelul Duster bandouri laterale, praguri, un bullbar şi jante de aliaj de 18 inchi. Maşina a venit cu echiparea superioară Prestige, transmisie manuală cu 6 trepte şi tracţiune integrală. Versiunea de de top dispune de un motor turbo de 1,33 litri, pe benzină, cu 150 de cai putere.

În preţul de 23.990 de euro intră dotările standard: geamuri şi oglinzi electrice, scaune încălzite, naviagaţie, card şi pornire din buton, dar şi cameră video pentru marşarier şi cameră multiview, cu vedere la 360 de grade.

De asemenea, nemţii de la Carpoint GmbH au lucrat şi la un pick-up Duster, care se regăseşte în galeria foto de mai sus, şi care are un preţ de 28.490 de euro. Acest model are tot transmisie manuală cu 6 trepte şi tracţiune integrală şi motor 1.5 dCi, cu 115 cai putere. …https://www.digisport.ro/auto/arata-fantastic-nemtii-au-modificat-dacia-duster-si-au-publicat-imaginile-spectaculoase-cat-costa-1005606
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ