26.2 C
Vaslui
04-iul.-2022

Arderea resturilor vegetale pune pe jar pompierii. În Gorj, 33 de incendii de vegetaţie uscată în 24 de ore

Nu mai puţin de 33 de incendii de vegetaţie uscată au avut loc pe raza judeţului Gorj în ultimele 24 de ore. Focul a fost stins cu greutate de către lucrătorii ISU şi de cei de la serviciile voluntare.

Incendiile au avut loc în localităţile: Hurezani, Crasna, Bumbeşti-Jiu, Stoina, Jupâneşti, Tg-Jiu, Logreşti, Tismana, Albeni, Jupâneşti, Scoarţa, Stăneşti, Licurici, Peştişani, Alimpeşti, Negomir, Urdari, Motru, Bustuchin, Căpreni, Bâlteni, Roşia de Amaradia, Dragoteşti, Borăscu.

De la începutul anului şi până în prezent au fost înregistrate 339 de incendii de vegetaţie uscată.

„În ultimele 24 de ore, ISU Gorj a intervenit pentru stingerea a 33 de incendii de vegetaţie uscată şi mărăciniş izbucnite în mai multe localităţi ale judeţului.  Câteva sute de hectare de vegetaţie uscată şi mărăciniş au fost mistuite de flăcări, iar în unele localităţi focul s-a extins şi la fondul forestier.  Din fericire, nu au existat victime, iar dacă focul nu a ajuns să cuprindă şi locuinţe, asta se datorează mobilizării exemplare a colegilor noştri, a Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă constituite la nivelul unităţilor administrative-teritoriale şi, în unele cazuri, a cetăţenilor cu spirit civic

Citeste mai mult: adev.ro/r96tr9

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here