Arestarea anului! Soțul unei polițiste, acuzat că organiza jocuri ilegale de noroc în Rusia, ținut cu pistolul la tâmplă de colegii soției, la Iași! Mafia din Moscova ar putea fi cheia în anchetă!

Un bărbat în vârstă de 32 de ani a fost arestat la Iași, după o sesizare făcută de autoritățile judiciare din Rusia. Alerta a fost emisă la nivel mondial, prin intermediul Interpol. Mihail Ciubotărescu a fost săltat de procurorii ieșeni, la scurt timp după ce a trecut granița din Republica Moldova. Bărbatul este suspectat de oamenii legii că ar fi organizat jocuri ilegale de noroc în preajma Moscovei. Individul ar fi căsătorit cu o polițistă, care ar fi fost demisă în urma scandalului de proporții
Ruleta rusească! Povestea fără perdea a bărbatului arestat la Iași pentru că organiza ilegal jocuri de noroc în Moscova! Individul ar fi căsătorit cu o polițistă, iar femeia ar fi fost demisă în urma acestui scandal de proporții! Totuși, Interpolul a intrat pe fir și a emis o alertă în întreaga lume după ce suspectul a dispărut fără urmă din Capitala Rusiei!
Astfel, în urmă cu două zile, magistrații ieșeni au admis propunerea de arestare formulată de către anchetatori pe numele bărbatului.

„Instanța admite propunerea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iași. Dispune arestarea provizorie, pe o durată de 30 de zile, în caz de urgență, a persoanei urmărite Mihail Ciubotărescu, aflat în stare de reținere, în vederea extrădării, pe baza difuziunii de urmărire internațională din data de 28 iulie 2015 a Biroului Interpol Moscova (Rusia). Acest document are la bază mesajul Interpol din 22 iulie 2015, pe baza mandatului de arestare național, emis pe 22 aprilie 2015 de către judecătorul E. Tsepeleva, din cadrul Curții Podolskiy, din Regiunea Moscova, în vederea cercetării penale pentru comiterea infracțiunii de fraudă (organizarea de jocuri ilegale de noroc). Persoana arestată Mihail Ciubotărescu va fi depusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă”, au precizat judecătorii din cadrul Curții de Apel Iași.

Aceștia au fixat următorul termen pentru 5 aprilie, pentru continuarea procedurii de extrădare. Decizia de arestare provizorie nu este definitivă, aceasta putând fi contestată. …https://www.bzi.ro/arestarea-anului-sotul-unei-politiste-acuzat-ca-organiza-jocuri-ilegale-de-noroc-in-rusia-tinut-cu-pistolul-la-tampla-de-colegii-sotiei-la-iasi-mafia-din-moscova-ar-putea-fi-cheia-in-ancheta-ex-4153932?utm_source=website&utm_medium=deschideri
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ