21.2 C
Vaslui
04-iul.-2022

Arestat preventiv pentru cã îsi bate fosta concubinã care are un ordin de protectie împotriva lui!

RECIDIVIST DAR HOTÃRÂT! Pe 18 noiembrie, un bãrbat din Bârlad, Rãducanu Laurentiu-Dãnut, a fost retinut pentru 24 de ore, apoi arestat preventiv pe 19 noiembrie, pentru 30 de zile. Acesta nu avea voie sã se apropie la mai mult de 100 de m de fosta concubinã, care avea ordin de protectie împotriva lui. Bârlãdeanul Rãducanu Laurentiu-Dãnut a fost condamnat în 2020, ianuarie, la doi ani închisoare cu executare pentru pentru sãvârsirea infractiunii de încãlcare a mãsurilor dispuse prin ordinul de protectie în formã continuatã, de nu mai putin cinci ori în lunile iunie – iulie 2019, când a amenintat pe fosta concubinã si a pãlmuit-o.

Imediat dupã dupã eliberarea din Penitenciar, bãrbatul a revenit la cãsutele sociale din Cartierul Munteni, Bârlad, unde locuieste fosta concubinã si i-a aplicat câteva palme, pe acelasi principiu „mã doare-n cot de ordinele de protectie ale tale”. I-a adresat si câteva amenintãri apoi a lovit-o. Femeia a sunat la 112 si politistii l-au retinut pe bãrbat, pe 18 noiembrie, pentru 24 de ore, iar pe 19 noiembrie procurorul de caz l-a prezentat la instantã pe Rãducanu Laurentiu-Dãnut, solicitând emiterea unui mandat de arestare preventivã. Judecãtorul de drepturi si libertãti a admis propunerea de arestare preventivã formulatã de Parchetul de pe lângã Judecãtoria Bârlad.

„Dispune arestarea preventivã pe o perioadã de 30 de zile, începând cu data de 19.11.2021 si pânã la data de 18.12.2021, inclusiv, a inculpatului: Rãducanu Laurentiu-Dãnut, cetãtean român, studii primare, fãrã ocupatie, cu antecedente penale, pentru sãvârsirea în stare de recidivã a infractiunii de : încãlcarea de cãtre persoana împotriva cãreia a fost emis un ordin de protectie a oricãreia dintre mãsurile prevãzute si dispuse prin ordinul de protectie. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivã pentru inculpatul Rãducanu Laurentiu Dãnut.”, a decis magistratul bârlãdean. Sentinta nu este definitivã, putând fi atacatã cu apel în termen de 48 de ore de la comunicare. Laurentiu Dãnut Rãducanu s-a folosit de aceastã cale de atac si urmeazã ca apelul sã fie judecat la Tribunalul Vaslui.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here