-0.2 C
Vaslui
27-ian.-2023

Asalt la Alex Bodi! Ce mai sar admiratoarele pe el, pe stradă! Imagini demențiale surprinse de paparazzi!

- Advertisement -

Alex Bodi e, mai nou, idolul femeilor din oraș! Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a ajuns mai celebru și decât amicul său, fotbalistul Mihai Costea, alias Nilă. Bodi a ajuns să fie asaltat de adimiratoare pe stradă, care îi cer să se pozeze cu ele. Bodi, galant, nu refuză nimic!

De când înșiră vedete pe bandă rulantă, Alex Bodi a ajuns el însuși vedetă prin oraș. Omul de afaceri de la Mediaș atrage atenția admiratoarelor oriunde se duce.

Zilele trecute, paparazzii Click l-au surprins pe șarmantul om de afaceri ieșind la restaurant împreună cu unul dintre amicii săi foarte buni, fosta perlă a lui Gigi Becali, ex-stelistul Mihai Costea, zis și Nilă.

Cei doi fac furori pe la petreceri împreună, iar Bodi a ajuns să aibă un succes la femei mai mare decât fostul iubit la Cruduței, Mihai Costea. Așa se face că, după ce au luat împreună prânzul la un restaurant de lux din zona de Nord a Capitalei, Bodi și Nilă au ieșit, bine-dispuși, din local…https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/asalt-la-alex-bodice-mai-sar-admiratoarele-pe-el-589226.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.