Asfaltarea Pachetului de 20 de strãzi, aproape de final (FOTO)

ASFALTARE ÎN VITEZÃ… În ciuda speculatiilor fãcute de opozitia politicã, care încearcã sã-si asume ceea ce n-a vrut sã facã timp de 16 ani cât a fost în fruntea primãriei, lucrãrile de asfaltare a celor 20 de strãzi, inclusiv alei, parcãri si fundãturi de zonã, sunt aproape de final. Proiectul (demarat în noiembrie 2019), însumeazã 10 kilometri liniari de covoare asfaltice. Finantarea este asiguratã exclusiv de la bugetul local si are o valoare de circa 10 milioane lei.

Primele strãzi din acest pachet (G-ral Naumescu, Mihail Kogãlniceanu, Siret si aleea de legãturã dintre aceste ultime douã artere) au fost asfaltate încã de anul trecut. În ultimele douã sãptãmâni, lucrãrile au continuat pe strãzile I. C. Brãtianu, Gheorghe Doja, Stefan Procopiu, Hotin, Lirei, Vãrãriei, Carpati, Episcop Iacov Antonovici si Suceava.

„În primul rând, pentru cã s-a tot speculat în ultima vreme, vreau sã afirm cât se poate de clar faptul cã acest proiect, pe care mi l-am asumat încã de acum circa un an, este finantat din banii bârlãdenilor, nicidecum de la Consiliul Judetean, asa cum se tot afirmã prin unele medii. Un proiect de o asemenea anvergurã, cu 20 de strãzi asfaltate de-odatã, într-adevãr, poate stârni invidia oricui, însã de aici si pânã la a dezinforma opinia publicã este o atitudine care nu face cinste nimãnui. Oricum, important este cã bârlãdenii se vor bucura în foarte scurt timp de 20 de strãzi complet asfaltate si reabilitate”, a declarat primarul Dumitru Boros.

Reamintim cã acest proiect amplu vine în continuarea unui alt proiect mare demarat recent, si anume asfaltarea si modernizarea altor 9 (nouã) strãzi, respectiv Cerbului, Muzelor, Brâncoveanu, Aurel Vlaicu, Stefan Neagoe, Gheorghe Emandi, Opanez, Grivitei si Ioan Codrescu.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ