Asistenta stâlcitã în bãtaie de sotul politist, tinutã în viatã de aparate!

STUPOARE… Cadrele medicale vasluiene de la Spitalul Judetean de Urgentã Vaslui, care în ultimele zile au îngrijit-o pe colega lor aflatã în comã, au avut parte de o surprizã de proportii zilele trecute, când au schimbat pacienta de haine. Potrivit unor surse din interior, Mihaela Enache prezenta urme de violentã pe tot corpul, ceea ce confirmã si mai mult zvonurile potrivit cãrora asistenta medicalã era bãtutã constant de sotul ei. De tratamentul celui cu care Mihaela si-a unit destinele în urmã cu mai multi ani s-a plâns si fratele ei, care a depus plângere la politie pentru agresiune în familie. Între timp, pacienta a fost transferatã la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi, însã nici aici medicii nu sunt prea optimisti în ceea ce priveste sansele ei de supravietuire.

Starea de sãnãtate a Mihaelei Enache este, în acest moment, deosebit de gravã, asistenta fiind mentinutã în viatã doar cu ajutorul aparatelor. Cu toate astea, colegii ei nu înceteazã sã creadã într-o minune asa cum, spun ei, s-a întâmplat si în cazul cântãretului Gabriel Cotabitã. “Si el a fost tot în comã de gradul IV si si-a revenit. Stim cã minuni ca astea se întâmplã foarte rar, dar Mihaela e o luptãtoare si nu trebuie sã ne pãrãseascã în acest moment. Este una dintre cele mai bune asistente ale spitalului, a avut cazuri pe care efectiv le-a salvat de la moarte, ar fi nedrept sã se despartã de aceastã lume tocmai acum”, ne-a declarat una dintre colegele asistentei.

Transferatã la Iasi

Pentru a beneficia de cel mai bun tratament posibil, conducerea spitalului din Vaslui a decis sã transfere pacienta la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi, unde cazul a fost preluat de profesori universitari. Înainte de a-i face transferul, colegii asistentei au avut parte o surprizã neplãcutã. În momentul când au schimbat-o de pijamalele cu care se îmbrãcase când s-a internat, acestia ar fi constatat mai multe vânãtãi pe spatele si mâinile pacientei, semn cã aceasta ar fi fost bãtutã în repetate rânduri, asa cum spunea chiar ea, înainte sã-si piardã cunostinta. În prezent, în acest caz a fost deschis dosar penal atât pentru vãtãmare corporalã din culpã cât si pentru violentã în familie.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ