spot_imgspot_img
spot_img
3.1 C
Vaslui
06-dec.-2023

Asta da aroganță! Părinții care au bătut un copil și pe bunica acestuia au venit la audieri cu un BMW Seria 7, de zeci de mii de euro, și au plecat cu duba Poliției la arest!

- Advertisement -

După mai multe verificări, polițiștii din Iași i-au chemat la audieri pe părinții care au agresat un copil de 8 ani și pe bunica acestuia. Ieri după-amiază, cei doi au ajuns la Poliția Municipiului Iași, unde au dat declarații despre cele întâmplate. Scenele de o violență extremă s-au petrecut zilele trecute, mai precis luni după-amiază, în zona Cantemir. Povestea pare ireală. Minorul de 8 ani se juca în parc cu mai mulți copii de vârste apropiate. La un moment dat s-ar fi certat cu un alt copil, iar cel din urmă a mers supărat la părinți. Fără să stea pe gânduri, părinții s-au gândit să-i dea o lecție „rivalului” copilului lor

Părinții care au lovit un copil de 8 ani și pe bunica acestuia au ajuns pe mâna Poliției. Ieri, cei doi au mers să dea declarații legate de incidentul care a scandalizat mii de oameni. Au coborât dintr-un BMW Seria 7, de câteva zeci de mii de euro, și nu păreau foarte afectați de situație. Gheorghiu Vlad și Gheorghiu Andreea sunt părinții anchetați de polițiști pentru lovire. Scenele de o violență extremă s-au petrecut zilele trecute, mai precis luni după-amiază, în zona Cantemir.

Povestea pare ireală. Minorul de 8 ani se juca în parc cu mai mulți copii de vârste apropiate. La un moment dat, s-ar fi certat cu un alt copil, iar cel din urmă a mers supărat la părinți. Fără să stea pe gânduri, părinții s-au gândit să-i dea o lecție băiețelului de 8 ani. Astfel, i-ar fi lovit pe băiat și pe bunica lui până ce aceștia au ajuns în scara blocului în care locuiesc . Martorii au sunat imediat la numărul unic de urgențe 112 și au cerut ajutor. La fața locului au ajuns polițiștii, dar și un echipaj medical. Cei doi agresori au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Arestul IPJ Iași. …https://www.bzi.ro/asta-da-aroganta-parintii-care-au-batut-un-copil-si-pe-bunica-acestuia-au-venit-la-audieri-cu-un-bmw-seria-7-de-zeci-de-mii-de-euro-si-au-plecat-cu-duba-politiei-la-arest-exclusiv-4261949?utm_source=website&utm_medium=deschideri

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. Ca sa arate statul ca o are mai lunga. Despre asta e vorba, chiar daca are el seria 7 ei sunt mai tari cu loganul. Sunt atatea cazuri de violenta iar incompetentii sunt la ei acasa dar in cazul asta daca tot au venit cu seria 7 si sunt mafioti. :)) militia s*ge p*la e clar. Slugi :))

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.