15.2 C
Vaslui
30-sept.-2022

Astăzi Bucureştiul e Capitala Fotbalului. Le oferim spaniolilor reţeta unei finale de succes: fete frumoase, mâncare bună şi muuuultă bere

- Advertisement -

Bucureştiul a fost invadat de spanioli! Aproape 30 de mii de suporteri ai celor două echipe care vor juca finala Europa League au început deja petrecerea pe străzile capitalei. Au scandat numele echipelor cu fularele în mână, dar şi cu sticlele de bere, în centrul vechi al capitalei. Pentru unii dintre ei, distracţia a continuat în preajma româncelor frumoase, în cluburi.

Şi încă nu au venit toţi! 60 de chartere şi 5 avioane trebuie să aterizeze pe aeroportul Henri Coandă în orele următoare. Autorităţile au decis să transforme una din piste în parcare pentru a putea găzdui toate aeronavele.

Muzica, băutura şi dansul au marcat startul unei petreceri pe străzile din Centrul Vechi.

Puţin după miezul nopţii petrecăreţii s-au îndreptat spre un club de fiţe din Capitală pentru a continua distracţia.

Suporterii au două zone special amenajate în care pot urmări imagini cu Bucureştiul şi se pot juca pe simulatoare de fotbal. Astazi, în jurul orei 18:00, suporterii vor merge spre stadion, iar de la ora 20, cei care vor sa urmareasca finala in aer liber o pot face in Piaţa Constituţiei.

www.antena3.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.