24.3 C
Vaslui
01-iul.-2022

Atacatorul din Texas i-a arătat unui fost coleg de școală armele cu care urma să ucidă 19 copii. „Mi-a spus: Nu-ți face griji”

Un fost coleg de clasă al lui Salvador Ramos, atacatorul de la școala primară din Uvlade, a povestit că acesta i-a trimis fotografii cu arme de foc și o geantă plină cu muniție cu câteva zile înainte de atacul în care au fost uciși 19 copii și 2 adulți.

Prietenul, care nu a vrut să îi fie făcută publică identitatea, a declarat pentru CNN că este oarecum „apropiat” de Ramos și că s-ar fi întâlnit ocazional să se joace împreună pe calculator.

”Îmi trimitea mesaje din când în când, iar în urmă cu patru zile mi-a trimis o poză cu AR-ul (arma – n.r.) pe care îl folosea şi cu un rucsac plin de cartuşe de calibru 5,56, probabil că erau în jur de 7 încărcătoare”, a afirmat el.

Tânărul a spus că l-a întrebat pe Ramos: „Frate, de ce ai așa ceva?”, iar el i-răspuns: „Nu-ți face griji în legătură cu asta”.

Ulterior, Ramos i-a trimis alt mesaj în care afirma că arată ”foarte diferit” şi că ”nu l-ar recunoaşte”.

Fostul coleg al lui Ramos a mai povestit că Ramos era batjocorit de alți colegi din cauza hainelor pe care avea și a sărăciei familiei lui, așa că până urmă nu a mai venit la școală decât rar…https://www.digi24.ro/stiri/externe/atacatorul-din-texas-i-a-aratat-unui-fost-coleg-de-scoala-armele-cu-care-urma-sa-ucida-19-copii-mi-a-spus-nu-ti-face-griji-1951453

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here