Atenție, bețivi la volan pe drumurile din județ!

FĂRĂ RUȘINE… Polițiștii vasluieni efectuează cercetări față de mai mulți șoferi care au fost depistați zilele trecute, pe drumurile publice ale județului Vaslui, conducând sub influența alcoolului. Recordmanul din weekend a fost un cetățean din județul Galați, care a avut 2,57 mg/l alcool pur în aerul expirat!

Polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Murgeni din cadrul Poliției Orașului Murgeni, aflați pe drumul național DN 24A, în Rânzești, comuna Fălciu, județul Vaslui, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat în județul Galați, condus de către un bărbat, de 50 de ani, din Cavadinești, județul Galați. Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 2,57 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la un spital din Murgeni, în vederea recoltării de probe biologice. În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

Un alt bețiv la volan…

Polițiștii Serviciului Rutier Vaslui pe drumul național DN 24B, în comuna Albești, județul Vaslui, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, condus de către un bărbat de 49 de ani, din localitatea Broșcoșești, comuna Lunca Banului, județul Vaslui. Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la Spitalul Județean de Urgență din Vaslui, în vederea recoltării de probe biologice. Și lui i s-a întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

Tânăr și fără permis…

Duminică, 28 martie a.c., ora 19:20, polițiștii Serviciului Rutier Vaslui aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, aflați pe drumul comunal DC 45, în localitatea Târzii, comuna Oltenești, județul Vaslui, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat provizoriu în județul Bacău, condus de către un tânăr de 18 de ani, din Târzii. Procedând la efectuarea de verificări, polițiștii au constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, iar polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili modalitatea în care i-a fost încredințat autoturismul spre a fi condus de către mama sa.

Și iar un bețiv învârtind din volan…

Duminică, 28 martie a.c., ora 19:40, polițiștii Biroului Rutier Huși din cadrul Poliției Municipiului Huși, sprijiniți de polițiști de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Vaslui, aflați pe strada 1 decembrie din localitatea Bobești, comuna Duda – Epureni, județul Vaslui, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, condus de către un bărbat de 49 de ani, din Bobești. Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la Spitalul Municipal Huși, în vederea recoltării de probe biologice. În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

 
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ